Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHIZDEANU ÎNVÂRTE IAR RULETA FDI! DUPĂ PUCI, ÎNAINTE DE CEX!

07. octombrie. 2019

La două zile după ce Dăncilă le-a promis primarilor veniți de la Olt cu jalba în proțap în Kiseleff că va curge lapte şi miere, cu doar două zile înainte de moțiune şi trei înainte de CEX-ul de vineri în care se anunță concretizarea unei alte promisiuni, a apărut cea de-a doua listă cu proiectele aprobate pentru finanțare din FDI! Oltul… câtă frunză, câtă iarbă. Cum să nu se calce vineri pe picioare în fuga spre Kiseleff? Pă nu aşa le fu’ vorba?! Se duc, cum să nu se ducă!

Lecturând lista publicată pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie şi Prognoză e lesne de observat că doar cine n-a vrut n-a primit (pe hârtie!!). Au mai luat și câte două cei mai norocoși-a se vedea Vitomireşti, Pleşoiu, Vişina. Doar ca simplă precizare, hârtia suportă multe iar cine nu ştie asta are mari şanse să constate după atribuire că va avea mare ghinion la… execuție! Însă mai e mult până departe, nici Pisicu nu le poate face pe toate o dată, mai ales că l-a însărcinat Oprescu prin comunicat, pe el şi pe Iordache, și cu d’ale campaniei prezidențiale la Olt, iar voturile se câștigă și pe vorbe(pe hârtie în cazul de față)nu doar pe lucrări în teren. E proiectul? Este! Este pe listă la „aprobate”? Este! Atât. Restu’… mai vedem peste alți patru ani! Sănătoși să fim. Alături de… fiecare primar! Domnu’ Stănescu, probleme la CEX? Să vină comunicatul de la executiv!

PS. Parcă am fi tentați să facem pariu că această lista și-o va asuma Paul Stănescu ca „reuşită” a întâlnirii de luni cu premierul. De fapt a ieșit puțin cu coada între picioare da… puțin știu, mulți îl cred!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!