Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FERICIT ÎN OPOZIȚIE, UNICAT ÎN OLT, LIBERAL ȘEF!

24. septembrie. 2019

Primarul comunei Cungrea poate fi considerat cel mai fericit primar din opoziție sub guvernarea PSD! De ce n-ai fi când înregistrezi succesuri după succcesuri. Nu găsești altul oricât în județ ai căuta. Poate câțiva de pe la PSD pentru că nu toți au avut norocul lui Voiculescu de la Cungrea deși sunt… la putere.

Cum bine se știe deja, Cungrea se află printre cele opt localități cu noroc la… Prognoză. Da’ bineînțeles și cu noroc la consilieri. Din pixul lui Ghizdeanu, președintele Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză  , 10.109.869 de lei, adică circa 2.200.000 de euro(finanțare FDI) merg la Cungrea să betoneze primarul, de toți banii toate drumurile comunale. Sau mai bine zis să betoneze constructorul, să nu rupem pachetul în două, să-l lăsăm așa cum a fost el gândit în laborator la Băneasa: localitate și constructorul! pentru lucrări de „betonare drumuri comunale”. Dar bucuriile primarului de comună nu se opresc aici. Tot în Guvernarea PSD, tot printr-o instituție condusă de un susținut al actualei guvernări – Compania Națională de Investiții- a primit Cungrea ceea ce nu a avut niciodată: bani pentru ”Sala de educatie fizica școlară sat Cungrea”. Valoarea estimata a proiectului este de 2.087.542 lei fara TVA, compusă din Cheltuieli pentru proiectare ( adaptare la amplasament) si asistenta tehnica a proiectantului: – 30.216 lei, Cheltuieli pentru investitia de baza: 2.010.679 lei, Organizare de santier: 46.647 lei . Pentru proiectare încasează Albotă prin TRANSCOM CARAIMAN S.R.L., iar de restul se ocupă TEHNO ASSTADI SRL băgat ca lider și Panadria din… spate, ca terț(n.n. poate-i mai trece supărarea lui Barbu pe FDI). Și aici tot pachet! Iar pentru ca și cititorul Gigel să înțeleagă de ce e așa de mare fericirea primarului din Cungrea, să facem o precizare mai mult decat edificatoare: Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea este președintele PNL Olt. Adică liderul partidului care se ia la trântă cu PSD. Nu la Olt, la nivel național spunem asta, să nu cumva să creăm panică…

Și ca să nu îl fericim totuși doar pe primarul de comună, să spunem că fericiți sunt și constructorii. Și în cazul lor se aplică aceeași regulă: doar niște unii, nu toți după cum se poate observa. Culeg roadele toamnei doar cei care au știut să țină pasul cu trend-ul dar mai ales au avut abilitatea să se plieze pe situații. De exemplu pe situația lui Marius Oprescu sau pe cea a celui mai nou reevaluat consilier al lui Dăncilă, Darius Vâlcov. Atenție mare, nu separat ci în același timp sau pe înețelesul unora… la două capete. Un fel de slalom!

Toate cele de mai sus se întâmplă pentru că pot!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!