Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

01. august. 2019

Agenti deghizati de energie umbla cu ieftiniri fictive

Compania Enegia Gas & Power si-a inceput activitatea in judetul Bacau unde agentii sai le spuneau clientilor ca sunt inspectori trimisi de catre furnizorul Eon pentru a le ieftini factura la energie si gas. Din pacate, foarte multe persoane au crezut posibilitatea unei scaderi a pretului la factura si au semnat contractul cu noul furnizor fara a intelege sau a citi cu ce au fost de acord.

ANPC si ANRE atrage atentia tuturor clientilor sa fie atenti la ce semneaza iar in aceasta perioada sunt in plin control asupra faptelor comise de catre furnizorul abuziv care a ajuns luna trecuta si in judetul nostru cuprinzand intreaga zona a Olteniei. Politia a raspuns prompt la nenumaratele sesizari din partea clientilor pacaliti deja iar dupa mai multe verificari au inaintat dosarul catre Parchet spre solutionare.

Schimbarea furnizorului de gaz si energie are ca scop gasirea unei oferte mai bune decat cea curenta insa prin neatentie poate face exact opusul, oferind mult mai putin decat ceea ce promite in dezavantajul clientilor finali.

Recomandam verificarea ofertelor si a agentilor care se prezinta la usalocuintelor deoarece dupa semnarea unui astfel de contract, apar mari penalizari de reziliere sau derularea contractului pana la final. Din aceasta cauza, distributia a oprit orice actiune de schimbare a clientilor pana la data la care se va face publica o rezolutie in acest sens.

In judetul Bacau compania si-a redus activitatea, probabil si din cauza valului mare de plangeri dar s-a mutat in alte judete din sudul tarii unde deja cateva mii de clienti au semnat ofertele cu reduceri fictive.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!