Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRIMUL CAP CĂZUT IN CAZUL DE LA CARACAL: ADJUNCTUL SEFULUI IPJ OLT DEMIS!

26. iulie. 2019

Incompetența instituțiilor nu doar abilitate, dar plătite să-şi facă DATORIA, a ieșit din nou la suprafață. Din păcate suntem în fața unei tragedii, o viata sau poate mai multe pierdute pe care nu le mai poate aduce înapoi nici o anchetă sau vreo o demisie. Însă, in acelasi timp nu poate fi din nou ascuns gunoiul sub pres. Tolerați, azi cei ce se fac vinovați de lipsa unei intervenții prompte, responsabile, care poate ar fi salvat acea copilă, se vor scutura după ce camerele televiziunilor vor dispărea din peisaj, se vor face din nou comozi în funcții și din nou vor da frâu liber nepăsării. Până la acest moment a căzut un cap, cel al adjunctului șefului IPJ Olt, Alexe Nicolae, superiorul polițiștilor care alături de procurorul de caz au așteptat ora șase dimineața în fața porții suspectului fără să intervină, fără să-i acorde, poate, șansa la viața Alexandrei. Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, vineri, că l-a destituit din funcţie pe adjunct, împuternicitul șefului IPJ aflat în concediu: „polițiștii puteau intervenii din momentul în care au aflat locația”.

Print

2 thoughts on “PRIMUL CAP CĂZUT IN CAZUL DE LA CARACAL: ADJUNCTUL SEFULUI IPJ OLT DEMIS!

 1. Nu există cuvinte care să exprime exact ceea ce simt! Toată incompetenţa asta a IPJ OLT mă duce în urmă cu ceva ani….mă aflam în instituţia mai sus mentionată, discutam cu un anumit domn comisar (ieşit la pensie acum), despre cazul de dispariţie al Danielei Fană (sora mea). La ceva vreme a intrat un subordonat al domnului şi spune:
  „- Şefu, iar a dispărut una…….”
  (la care şeful răspunde……)
  ” – Unde s’o fi dus şi asta?!?!?????”
  Deci…..să revin la momentul actual……cam aşa sunt tratate cazurile la noi. De aceea se ajunge unde s-a ajuns.
  Trist dar adevărat!

 2. Pentru ca sunt numai incopetenti in functii , pentru ca din agenti se fac ofiteri , au o inteligenta sub medie si atunci cum sa rezolvi cazuri mai dificile cand tu ca sef de post abia gaseai cine fura o gaina , sau o capra , toti care au gresit trebuie sa plateasca nu numai cu functiile , pentru sunt nepotisme , pile , dati fratilor examene pe corecte , nu intrati numai pilosi ca uite unde ne regasim , analizati toti functionarii publicii din toate institutiile sa vedeti cat timp aloca pentru rezolvarea problemelor de serviciu si cat timp pentru probleme personale , au plecat la Bucuresti toate neamurile lor , scoateti-i din functii ca de unii s-a uitat , scoateti posturi la concurs nu ii mai mutati nu vedeti ca sunt iresponsabili , nu stiu sa rezolve situatii , este strigator sa stai la poarta unde se produc oribilitati si sa nu intri , este incredibil , ce sistem , oameni sunt in aceste structuri , cata nepasare , cata prostie ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!