Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NIMENI NU MAI BEA CORONA! TOATĂ LUMEA ÎL VREA PE RAMBA!

07. iulie. 2019

Dacă în vremurile bune când în Slatina curgeau șpăgile de la contructorii aflați în relații contractuale cu Primăria Slatina și Compania de Apă Olt, tera un trend- ”dacă Vâlcov bea Corona, toată lumea bea Corona(declarație Langa!)”, azi, în vremuri de apel, cu o condamnare pe fond cu executare pentru inculpații din dosarul de la ICCJ, toată lumea îl cheamă la bară pe Ramba!

În ceea ce priveşte cererea de probatorii formulată de apelantul Prina Minel Florin: .Admite în parte proba testimonială solicitată, constând în reaudierea martorilor Berna Theodor, Ramba Andrei Ovidiu, Ramba Christian Virgil, Espeletta Vicente Blasco, Mocanu Marian Alexandru, Şerban Leonard şi Mitroi Gheorghe

În ceea ce priveşte cererea de probatorii solicitată de apelantul Vâlcov Darius Bogdan:Admite în parte proba testimonială solicitată, constând în reaudierea martorilor Calotă Săclianu Marinela, Berna Theodor, Ramba Andrei Ovidiu şi Mocanu Marian Alexandru

În ceea ce priveşte cererea de probatorii formulată de apelantul Tomescu Constatin Cristian: Admite proba testimonială solicitată, constând în reaudierea martorului Ramba Andrei Ovidiu.

Cine este Ramba? Omul din spatele societății Plus Confort, cea care a obținut contracte cu Primăria Slatina în mandatul de primar al lui Vâlcov, și unul dintre principalii denunțători din dosarul în care acesta din urmă a fost condamnat în primă instanță la 8 ani cu executare. Pin această societate s-a recuperat pe de o șpaga de la Tehnologica Radion iar pe de altă parte s-a încercat spălarea banilor prin City Hotel, Spotless, Beauty Spa și celelalte afaceri înființate și coordonate din umbră de Vâlcov.

”Eu aveam interesul să meargă lucrările cu Primăria Slatina, unde era primar, iar el avea interes cu banii pe care-i încasa personal de la mine sau de la Tehnologica”!!!

Am fost asociat cu fratele meu, Cristian Ramba. În perioada 2008 – 2014 am avut mai multe contracte cu Primăria Slatina când primar a fost Darius Vâlcov, iar ulterior, din 2012, Minel Prina. În 2012 am fost contactat de domnul Minel Prina care mi-a spus că are de încasat suma de un milion de lei de la Tehnologica Radion, şi mi-a cerut să iau legătura cu Theodor Berna, dându-mi numărul de telefon.

La sfârşitului anului 2012 am fost contactat din nou de Minel Prina care mi-a transmis să mai fac încă o factură de un milion de lei, şi în acest sens să iau legătura cu Theodor Berna. Am luat legătura cu acesta, nu-mi aduc aminte dacă ne-am întâlnit sau am discutat telefonic, a întocmit un nou contract, care privea reabilitarea de blocuri în Sectorul 4. Am întocmit o factură de 1 milion de lei, am primit banii în două tranşe, 600.000 de lei şi 640.000 de lei

În martie 2013 am avut o întâlnire cu Vâlcov şi mi-a spus că trebuie să merg în Franţa să achiziţionez nişte tablouri şi pentru asta o să am nevoie de nişte bani în contul meu personal. Tot atunci mi-a spus că trebuie să închei cu Cafmin un antecontract de vânzare-cumpărare a unui teren pe care-l aveam în Slatina. Cafmin urma să-mi plătească un milion de lei în contul meu personal. Vâlcov mi-a spus că tranzacţia nu se va definitiva şi că avansul de un milion îl va rezolva mai târziu”

La întâlnirea pe care am avut-o iniţial cu Vâlcov mi-a spus că voi primi, în afară de acest milion de lei, alţi 680.000 de lei de la altă firmă, Aceti, reprezentând un rest de plată pe un teren pe care eu ca proprietar îl vândusem şi că ar mai fi nevoie, în afară de sumele menţionate, de încă 300.000 de lei, sumă pe care eu am depus-o din banii mei proprii”(declarații Ramba Ovidiu, ICCJ-6 ianuarie 2016 )

În ceea ce-l privește pe inculpatul Vâlcov, de numele lui Ramba se leagă și un alt dosar penal în care este judecat pentru luare de mită, aflat pe rolul Tribunalului Dolj.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!