Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CARTOFUL FIERBINTE- ”DOSARUL SORINA”ARUNCAT ÎN CURTEA TRIBUNALULUI OLT!

02. iulie. 2019

Dosarul legat de cererea de strămutare cu privire la interdicția de părăsire a țării, în cazul Sorinei, fetița luată din casa asistenților maternali, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost strămutat la Tribunalul Olt, decizia în acest sens fiind luată de magistrații Curții de Apel Craiova : „Admite cererea de strămutare. Strămută judecarea cauzei înregistrate inițial pe rolul Tribunalului Mehedinți, la Tribunalul Olt”
Totodată, instanța a dispus, marți, refacere actelor îndeplinite înainte de strămutare, Tribunalul Olt dispunând ce acte trebuie să fie administrate, acum,  în cauza respectivă.
Soții Săcărin, care au înfiat-o pe fetița de opt ani din Mehedinți, sunt cei care au solicitat strămutarea dosarului prin care cer ca minora adoptată să nu părăsească țara de la Tribunalul Mehedinţi la o altă instanţă din ţară. Cei doi soţi au formulat o scrisoare deschisă către procurorul general de la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, invocând motive de siguranţă publică și protestele care au loc zilnic în faţa instituţiilor publice după adopţia Sorinei. Așadar ”cartoful fierbinte” ajunge acum în curtea magistraților de la Olt și odată cu el toate controvesele iscate în ultima saptămână.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!