Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ICCJ: VASILE BLAGA ADMIS CA MARTOR ÎN DOSARUL VÂLCOV!

25. iunie. 2019

Completul de 5 judecători de la Inalta Curte de Casație și Justiție a admis solicitarea avocatului lui Vâlcov prin care cere audierea lui Vasile Blaga ca martor. Pe numele fostului lider al PDL urmează a fi emisă citație pentru a se prezenta în fața înstanței la termenul din 17 septembrie. La același termen inculpatului Vâlcov i-a fost pus să se prezinte la instanţă pentru a-şi exprima punctul de vedere, în sensul de a preciza dacă doreşte să dea declaraţie în această fază procesuală, iar în cazul în care nu se poate prezenta la instanţă să depună o declaraţie autentificată din care să rezulte, fără echivoc, poziţia acestuia cu privire la acest aspect.

Alături de Vasile Blaga urmează a fi citați ca martori(reaudiere), Calotă Săclianu Marinela, Berna Theodor, Ramba Andrei Ovidiu şi Mocanu Marian Alexandru precum și Şuşală Lucian Petruţ.

Cu privire la celelalte cereri de probatoriu depuse de avocatul acestuia instanța a respins proba testimonială constând în audierea martorilor Nicola Lorena, Moisiu Leonid, Enache Mihaela, Băzăr Liliana Maria, Constache Cristian Ioan, Drăgan Florentina, Prisacariu Mihai, Uifăleanu Daniela, Condurat Robert, Moţârliche Costinel, Răescu Alina, Chimoiu Laura, Vijloi Daniela, Carneluti Gabriela, Dobre Rusu Marinel, Nedelea Mihai Dan, Ivana Valentin Emil, Dragomir Nina Rita şi Onica Dumitru, precum și în reaudierea martorilor Guşanu Ancuţa, Strinu Iuliana, Rata Floarea, Silian Nicolae. Totodată i-au fost respinse solicitările cu privire la emiterea mai multor adrese către DNA și SRI.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!