Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PSD OLT: O REZOLUȚIE CÂT O LOVITURĂ ÎN MOALELE CAPULUI!

23. iunie. 2019

Organizaţia PSD Olt a adoptat, vineri, o rezoluţie prin care îi solicită lui Paul Stănescu să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului la Congresul ce va avea loc la sfârșitul acestei luni.
Deși nu cu intenție, rezoluția este de fapt o palmă(vezi însăși reacția acestuia și încercarea disperată de a nu fi adoptată o asemenea rezoluție, întărită de eforturile lui Oprecu de a-i convinge pe primari că nu e o idee tocmai bună!) pe care Stanescu a încasat-o de la cei care nu doar o dată i-au dat vot de încredere(cec în alb cum le place social democraților!) și pe care a reușit cu brio să-i dezamăgească din plin și mai mult, ca efect al acțiunilor pe persoană fizică,sunt mari șanse ca pe mulți sa-i tragă după el la fund (de văzut locale, parlamentare 2020!). Depunerea candidaturii este sortită eșecului de acum și asta grațiesituației de out sider pe care o are în partid azi liderul de la Olt(să nu ne lamentăm, doarme cum și-a așterunut!). Primarii nu i-au cerut lui Stănescu să candideze la conducerea PSD pentru calitățile lui de lider. A dovedit cu vârf și îndesat că e depășit de situație. Nu pentru că off the record nu ar constientiza că Stănescu a dat greș cu toate ” mișcările” din ultimul an ci pentru că sunt legați de fondurile de la Guvern, au nevoie de uși deschise la ministere pentru că au promis alegotorilor un trai mai bun iar numai mâine nu e iunie 2020 când vor deconta.

Miros de sânge simt în schimb ”lupii tineri”. Ei nu trebuie să dea socoteala alegătorului. Spre exemplu, cei ce aspirau până mai ieri la un loc pe lista pentru parlamentare încep rând pe rând să-și ia gândul de la asta pe măsura ce PSD scade tot mai mult în sondaje. Dacă vor mai fi totuși patru mandate de deputat atunci, pe de o parte trebuie să începem să credem în minuni spun unii dintre ei, iar pe de altă parte locurile sunt deja… „rezervate”. Aceiași, ei și din nou tot ei: Stănescu(frații!!!), Iancu, Ciocan și de ce nu, din nou, același Florin Iordache. Restu’ pe tușă băieti, nu sunteți pregatiti încă decât de… oreo! Ori, în aceste condiții, cum spuneam, pas cu pas, unul cate unul își ia hamul și prastia și caută să-și joace cartea pe cont propriu. Sunt semne că Marius Oprescu ar simți situația însă în același timp poate fi reactia omului care simte că-i fuge pământul de sub picioare, în ambele situații fără nici o legătură cu declarația demagogică trâmbitata de Stanescu -” să tinem aproape”, bla, bla” . Sau nu știe, sau atât poate sau poate cele două situații de mai sus sunt doar semne fără subsatanță, să nu ne pripim totusi!(nu s-a inventat încă un aparat care să măsoare și beția de putere!). Capătul de drum nu e aici. Chiar dacă azi prăpastia spre care se îndreaptă inclusiv organizația de la Olt pare imposibil de evitat, jocurile pe persoană fizică abia acum încep!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!