Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Cum au câștigat cazinourile online teren în ultimul an

20. iunie. 2019

Cazinourile online sunt tot mai populare între amatorii de jocuri de noroc și în România. Aici poți citi despre singura platformă de acest gen sută la sută românească, lansarea ei vorbind de la sine despre creșterea înregistrată de această piață în ultimul an.

Când spun „cazino”, cei mai mulți au în față imaginea clasică a ruletei, sau pe cea a oamenilor strânși în jurul unei mese pe care sunt aruncate două zaruri. Un cazino online are, însă, o ofertă mult mai diversificată, divizată pe mai multe secțiuni:

  • cazino – sloturi, jocuri de masă (ruletă, blackjack, poker, zaruri)
  • live cazino – ruletă, blackjack, zaruri
  • bingo

Secțiunea cu oferta cea mai bogată este cea de sloturi video, care cuprinde, în unele cazuri, chiar și peste 200 de „păcănele online” furnizate de cei mai mari (și cei mai serioși) producători din industrie.

Toți operatorii de top din domeniul pariurilor sportive și-au obținut licența și pe partea de cazino online, astfel că cei care obișnuiesc să parieze pe meciuri pot încerca și un alt tip de divertisment fără să fie nevoiți să își deschidă un cont nou. Mulți dintre ei nu au intrat niciodată într-un cazino terestru, și poate nici nu aveau de gând să intre, dar, având această oportunitate, „prind gustul” jocurilor de cazino. Aceasta ar fi o una dintre explicațiile pentru terenul câștigat de cazinourile online. Alte argumente ar fi următoarele:

Ofertele pentru clienții noi

Dacă îți deschizi cont pe o platformă de cazino online, ai diverse avantaje, de cele mai multe ori fonduri suplimentare egale cu un procent (100% sau 50%) din prima depunere. Fondurile suplimentare trebuie rulate înainte de a fi retrase, conform regulamentului fiecărui operator.

Ofertele pentru clienții deja existenți

Periodic, clienții deja existenți sunt răsplătiți pentru fidelitatea lor prin oferte în urma cărora beneficiază de rotiri gratuite sunt prin turnee care le oferă posibilitatea de a câștiga bani – fonduri suplimentare sau cash.

Payout-ul ridicat

Cazinourile online au un payout care se apropie de 97%. payout-ul fiind procentul din miza totală care se întoarce la clienți. De asemenea, jackpot-urile oferite de cazinourile online sunt mari, pentru că sunt alimentate simultan de mii de jucători.

Au fost introduse jocurile preferate ale românilor

Cele mai populare jocuri de sloturi offline au ajuns și în online. Ne referim, în primul rând, la jocurile Novomatic: Book of Ra, Sizzling Hot sau Dolphin’s Pearl.

Cazinoul live oferă o experiență „reală”

Un pas important înainte făcut de cazinourile online a fost introducerea secțiunii de cazino live, care oferă o experiență apropiată de cea dintr-un cazino terestru. Jocurile sunt făcute de un dealer „în carne și oase”, care mânuiește o ruletă sau un pachet de cărți reale. Clientul poate interacționa atât cu dealerul, cât și cu ceilalți jucători. În plus, nu își mai are loc suspiciunea că softul care învârte ruleta sau împarte cărțile ar putea fi măsluit, ipoteză extrem de puțin probabilă în cazul cazinourilor online licențiate.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!