Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU’ STĂNESCU, E TIMPUL!

13. iunie. 2019

E timpul. Și nu de ieri, nici de azi ci de cel puțin un an se impune ca Paul Stănescu să facă mult trâmbițatul pas în spate. Să treacă totuși de la vorbe la fapte. Ar cam fi vremea ca dramoleta să se încheie. Am scris nu doar o dată despre cum a jucat, numai în ultimul an, de cel puțin trei ori la ruletă soarta PSD Olt dar și a județului- vezi inactivitatea de la Ministerul Dezvoltării și demisia intempestivă! A făcut-o pentru că ”treaba lui”, pentru că nimeni nu l-a tras de mânecă și nu pe motiv de susținere oarbă, sau de acord total cu acțiunile acestuia ci din simplu motiv al ghiocelului! Nu e deloc liniște la Olt, nu e deloc susținere cu acțiunile din această perioadă ale lui Paul Stănescu, nu e ceea ce pare, e doar o revoltă ce încă arde mocnit a celor care târâș grăpiș au reușit să obțină pe 26 mai(n.n. câte plăcuțe suedeze și-au luat doar ei știu!) suficiente voturi încât PSD Olt să se poziționeze pe locul doi la nivel de țară (și pe care Oprescu trage tare să o țină sub capac… treaba lui, că tot se poartă!!!).N-au făcut-o pentru interesul lui Stănescu ci pentru ca azi reprezentantul PSD Olt să se găsească la prezziduu lângă Ciolacu și Dăncilă, la masa deciziilor și nu în poziția de outsider. Susținerea necondiționată declarată public de Oprescu nu înseamnă susținerea întregului partid. Cum PSD poate funcționa fără Stănescu președinte executiv, la fel și PSD Olt poate supraviețui cu siguranță și fără Stănescu și chiar și fără Oprescu. Să-și plângă în continuare de milă reciproc! S-au crezut și alții de neînlocuit(de la Diaconescu la Toma) iar timpul le-a demonstat contrariul. Așadar, e totuși prea multă ”compasiune”, prea multă dramoletă, prea ca la țară. Dacă tot e timpul tinerilor, păi să vină tinerii! Pas în spate și să candideze cine-și dorește să devină președinte, nu să dăm conducerea din mână în mână până în fund la taxatoare ca și când ar fi calitatea de administrator la Agromec Vișina. N-am văzut până acum tinerii aceia pe care îi invocă Stănescu ori de câte ori vrea să dea bine la public și de grija cărora se dă de ceasul morții. La ANCOM spre exemplu n-am văzut nici un membru PSD Olt. Am văzut doar un consilier personal la cabinetul lui Grindeanu pe nume Alina Gabriela fostă Stănescu. Upsss. Cumva odrasla domnului președinte?(doc)

Sau mai mult, nici la Camera Deputaților, ori la Ministerul Fondurilor Europene sau mai nou la ASF nu am văzut să fie luat de mână un tânăr din PSD Olt de către Stănescu și promovat consilier. Poate se găseau unu doi să fie la fel de ”competenți” asemeni ginerelui, nu? Știe oare cineva vreun cadru didactic pensionar care să încaseze și de la Ministerul Educației cum a făcut-o doamna Stănescu?

Vreo altă cuscă avansată în fucție după ce a picat examenul sau vreun frate făcut deputat ori vreun nepot consilier la Ministerul Agriculturii?!Are și ipocrizia totuși limitele ei! A zis-o joi în CEX cu voce tare și prietena de ieri a lui Stănescu, Viorica Dăncilă când i-a reamintit cum nu de mult chiar el o suținea să lase guvernarea și să plece europarlamentar, pe cale de consecință să nu se dea azi rănit de soarta partidului. Tot la fel și la Olt, să nu se dea rănit de soarta tinerilor și să facă ceea ce doar vorbește: PAS ÎN SPATE! E timpul!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!