Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMINO-UL LUI VÂLCOV, ELIMINAREA CÂRTIȚELOR: FETELE VESELE -PUSE PE LIBER!

03. iunie. 2019

Deși Teodorovici anunța că o bagă în ievaluare în scurt timp pare că planurile ministrului s-au schimbat. Șefa ANAF a fost deja pusă pe liber luni! Oficial, ordinul a fost publicat în MoF, în aceeași zi în care și Vâlcov a fost demis prin demisie. Prima cârtiță din cele impuse de Vâlcov grație prieteniei cu cel care azi intră deja în a doua săptămână de locatar al penitenciarului Rahova.

S-a bucurat pentru scurt timp de controlul asupra ANAF, o atât de mult vânată încă de pe vremea când din poziția de ministru își controla liber toate afacerile din Slatina, mergând până la ”discuții cu ăla de sus de la Antifraudă”(rechizitoriu). După pulifrici, este al doilea domino care i se prăbușește lui Darius Vâlcov. Probabil și ultimul având în vedere în special stadiul apelului în dosarul în care pe fond a primit 8 ani cu executare.

La pachet a fost eliberată din funcție Adriana Cotel, propulsată de Darius Vâlcov, inițial la conducerea  Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale și ulterior la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!