Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HOTELUL LUI VÂLCOV RĂMÂNE NEATINS: TRIBUNALUL DOLJ A RESPINS RIDICAREA SECHESTRULUI PENTRU VÂNZAREA BUNURILOR!

02. iunie. 2019

În noiembrie 2015 când procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de inculpatul Vâlcov cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită(2 fapte) și tragic de influență au instituit și  măsura sechestrului asigurator asupra unor bunuri-piese de mobilier folosite la amenajarea hotelului pe care inculpatul îl deține în municipiul Slatina (comunicat). De la acel moment până în prezent de folosința acelor bunuri s-a bucurat și a adunat profit patroana din acte a hotelului, cea desemnată chiar de Vâlcov, Dora Barbu. Asta deși atât lucrările de renovare cât și achiziția bunurilor respective au fost efectuate prin SC Bogmar Pro-Design, una din firmele înființate de inculpat și introdusă în circuitul financiar fictiv prin care ai fost spălate șpăgile.

Luna trecută lichidatorul SC Bogmar SRL a cerut Tribunalului Dolj ridicarea sechestrului instituit de procurorii anticorupție asupra bunurilor City Hotel. Dosarul 43049/3/2015/a23 a fost repartizat aceluiași judecător din dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită(Plus Confort, Condor Păduraru), strămutat de la Tribunalul Olt la Dolj pe 20.07.2017.

Solutia pe scurt: În baza art 252/3 C.pr.pen Respinge cererea de valorificarea bunurilor cu privire la care s-a dispus instituirea sechestrului asigurator prin Ordonanţa nr 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia naţională Anticorupţie , formulată de Cabinetul Individual de Insolvenţă Pârvan (fostă Tana) Carmen Elena în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC BOGMAR PRO DESIGN SRL . În baza art 275 alin 3 C.pr.pen cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă.

Așadar, nimeni nu se atinge de bunurile din hotel. STATUL nu va putea să-și recupezeze banii(e drept, o prea mică parte) pierduți de pe urma afacerilor ilicite(zic procurorii și 3 judecători!) derulate de Vâlcov și gașca de pulifrici. Bunurile rămân în continuare în custodia celei pe care Vâlcov a lăsat-o cu limbă de moarte ”patroană” în acte(sechestru e ca să fie!), fac profit, concret, afacerea merge mai departe! Pentru că justiție, pentru că se poate!

P.S. Băieții veseli, zic să nu mai cântați prohodul. Dați-vă mai bine pe maneaua lui Guță! Știe Stănescu de ce!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!