Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

N-A FOST FAKE NEWS: CÂȘTIGĂTORII TUNULUI DE 100 MILIOANE DAȚI DIN DECEMBRIE CONFIRMAȚI DE MOȚ ÎN MAI!

30. mai. 2019

Și ce dacă alegătorul merită mai mult. Mai are de așteptat, cel puțin un an începând din 5 iunie până când să și conteze dorința lui! Până atunci interesul GĂȘTII e primordial, în numele ei(GAȘCA- indiferent de componența ei!!!) se acționează și tot în conturile ei se duc banii publici. Faptul că încă din decembrie 2018 câștigătorii erau aruncați pe piață iar la desemnarea ”oficială” informația pe surse s-a confirmat cum poate fi tradusă dacă nu ca o sfidare totală din partea administrației locale a votului din iunie 2016, a unei transparențe asupra căreia ar trebui să vegheze organele abilitate(n.n. dar nu după 10 ani!!!), a banului public, a conceptului de administrație în numele și interesul slătineanului și nu al găștii de sponsori pe persoană fizică sau pe partid!

11 decembrie 2018: CU DEDEICAȚIE SAU… VIZIUNE, SĂ ȘTIE ȘI ALEGĂTORU′

Unii îl numesc ultimul tun pe 2018. Pentru că nu mai e timp și nu pentru că s-ar renunța la astfel de practici. Se pare că la acest moment e doar chestiune de ″procedură″, cărțile fiind deja făcute. 3 loturi, 3 câștigători diferiți, condiție impusă din fașă de autoritatea contractantă, însă nici o surpriză. Numai la o simplă citire a listei ofertanților, un aspect ″banal″ nu are cum să nu-ți atragă atenția: doar trei sunt firmele care nu se calcă pe picioare:Panadria a lui Adi Barbu, Old&New a lui Pisicu garantată la proiectare de nimeni altul decât prietenul lui Moț de la Piramid(n.n. noul cuplu în domeniu!) și General Trustul lui Spătaru finul chestorului, ajutat la proiectare de Caraiman-ul secretarului de stat de la Inspectoratul de Stat în Construcţii , Emil Albotă. O singură ofertă depusă, fiecare pentru un lot, diferit de celălalt. Ai zice că și-au împărțit frățește contractul. Viziuna constructorilor sau viziunea primarilor?! Să fie oare chiar aceștia trei câștigătorii? Sunt cărțile deja făcute pe transparență ZERO? La ultima conferință de presă, din vârful dealului primarul Moț a negat o astfel de informație apărută în spațiul public de cum s-a anunțat demararea procedurii. Dar dacă totuși după ieevaluare se confirmă?  Pe unde scoate Moț cămașa? Pentru că îi place sau nu, vreau sau ba, se apropie ziua decontului în fața alegătorului!
Așteptăm anunțul oficial prin care ″informația pe surse″ să se dovedească a fi doar fake-news!(OARE???)


29.05.2019, a venit anunțul: ”Astăzi am semnat contractul cadru ce include asfaltările care vor avea loc în Municipiul Slatina în următorii 4 ani. ” ( Emil Constantin Stelian Moț)

Ce-ar mai fi de comentat pe speță? Nimic! Pentru că altfel nu faci decât să adâncești starea de lehamite  și disprețul profund pe care acești indivizi îl merită din plin.

Insistăm doar să spunem că vine ziua decontului(istoria recentă, chiar fierbinte, confirmă!). 29% în dreptul lui Emil Moț este procentul care ne întărește, cel puțin azi, și mai mult ideea că peste un an se va încheia un mandat slab al unui primar cu o viziune de care el însuși râde și care are prea puține spre deloc în comun cu ceea ce înseamnă administrația publică dar din păcate destul de multe cu metehmele predecesorilor săi încătușați de procurori dinrect din sediul Primăriei Slatina! Ieri Dragnea, Vâlcov, Prina (să revenim la local) , azi nici pentru Moț roşu la semafor, nu înseamnă roşu! Ci doar verde!
Trist pentru unii dar cât se poate de adevărat pentru toți! Demonstrat!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!