Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CE FAC ȘOBOLANII CÂND LIDERUL INTRĂ LA RAHOVA? VIN LA PSD OLT!

28. mai. 2019

Este știut faptul că în vremurile vechi, sobolanii agitați pe o corabie era primul semn că aceea corabie începe să ia apă. Tot ei erau primii care încercau să se salveze când aceea corabie începe sa se scufunde!
Șobolanii se grupează spre diferitele părţi ale corabiei, astfel încât să se poată salva la timp, agăţându-se de tot felul de obiecte care pot pluti. De atunci și până astăzi, nu s’a schimbat nimic, șobolani tot șobolani sunt (ca în două că în patru picioare) corăbiile tot corăbii sunt (chiar dacă îmbracă mai multe forme) … apa tot apă … doar marinarii se mai rotesc pe la conducerea lor, unii sfârșind mai bine sau mai rău. Și tot din timpuri vechi dar parcă mai actuale ca niciodată se spune că,
în caz de pericol, era bine să urmezi şobolanii, căci ei ştiau încotro să se îndrepte pentru a se salva. Unii dintre aceștia sunt, însă, șobolani profesioniști, adică indivizi cu o îndelungată experiență în trădare, duplicitate și impostură. În această cheie poate fi citită și prezența lui Florin Iordache la cel mai recent BPJ al PSD Olt, convocat sâmbătă la Slatina cu doar o zi înaintea alegerilor de duminică unde social democrații au simțit la nivel național(n.n. și la Olt semnalul dat de cetățeni a fost unul destul de puternic pentru cine are ochi să vadă și urechi să audă și nu se lasă îmbătat de putere!) din plin gustul amar al înfrângerii. După ce i-a suflat in cur panze marinarului, odată ce tot mai multe voci si sondaje vorbeau despre căderea liberă a lui Dragnea(n.n. greu de crezut că decizia ICCJ de luni nu a fost anticipată de magistratul din familia deputatului!)a căutat să se urce rapid pe acele obiecte care pot pluti la care făceam referire la început. Înainte ca Dragnea să ia drumul penitenciarului Rahova, Iordache a luat drumul Oltului. Revenirea… la vatră. Aici, la Olt, la aceeași organizație care i-a fost rampă de lansare și pe care nu cu mult timp în urmă a vrut-o distrusă din temelii, aceeași care din 1996 și până în 2000 l-a făcut viceprimar la Caracal iar din 2000(PDSR) i-a pus în mână primul mandat de deputat, azi ajungând deja la al cincelea, toate obținute de la Olt! Așezat în primul rând, Iordache a participat sâmbătă la ședință fără însă a lua cuvântul, fără a comunica prea mult cu ceilalți social democrați prezenți în sală și mai ales, deloc surprinzător, fără nici o intenție de a încerca să-și explice acțiunile din ultimii ani în special cele împotriva liderilor PSD Olt. Când de la tribuna Parlamentului Iordache arăta semne obscene atât Oprescu cât și Stănescu s-au delimitat de deputat. În timp ce Oprescu spunea că nu etse fanul lui Iordache și că acțiunile acestuia nu mai reprezintă de mult organizația Olt, Stănescu se limita doar la a-i transmite că Parlamentul nu e stadion. Sâmbătă însă pare că surpriza prezenței lui Iordache în sediul PSD Olt din Slatina a fost o surpriză pentru mulți însă nu și pentru cei doi lideri. Oare a devenit Oprescu fan? Sau Stănescu a uitat mesajele transmise de Iordache prin diverse trompete activiștilor de la Olt în încercarea de a încerca un puci pentru debarcarea sa? Îi privește pe amândoi însă un lucru e cert: cetățenii nu îl vor uita!

Nu ai cum să uiți, dincolo de scenele obscene arătate nu doar o dată, de faptul că Florin Iordache a făcut parte din grupul restrâns de parlamentari PSD care au plănuit să modifice peste noapte legi esențiale din justiție-„Martea Neagră”, sau tupeul cu care public transmitea că realitatea din România, este ”aia pe care o spune el”, sau de slugărnicia totală față de Liviu Dragnea în deosebi prin sesizarea depusă la Curtea Constituțională pe tema completurilor specializate pentru cazuri de corupție. Sunt doar câteva, prea puține, din acțiunile acestui individ care a ratat europarlamentarele, a ratat și Curtea Constituțională dar pare că nu vrea să piardă și al șaselea mandat de parlamentar. Tot de la Olt bineînțeles! Este și ăsta un fel de examen pentru PSD Olt(mai ales în contextul votului de vineri). Îl trec sau îl pică? Altă întrebare!

P.S. Mai sunt șobolani! Au fost în acest week-end ”acasă”!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!