Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EMIL MOȚ, AI ÎNFRÂNT BINE RĂU!… PSD-UL!

27. mai. 2019

La început l-au făcut președinte la PSD Slatina. Se întâmpla acest lucru pe 10 septembrie 2015, când Marius Oprescu a renunțat la această funcție după trei mandate.

Încrederea: ” Privind spre viitor, sunt convins că organizaţia PSD Slatina va reuşi să construiască în continuare proiecte pentru acest oraş. Va avea susţinerea mea, a domnului preşedinte Paul Stănescu, a întregului BPJ (…) Ştiu că nu sunt în comisia de propuneri, dar ca un preşedinte care v-a condus 6 ani de zile, daţi-mi voie să fac eu propunerea pentru un nou preşedinte, în persoana domnului deputat Emil Moţ” (Marius Oprescu)

Și angajamentul:Vă mulţumesc că m-aţi susţinut şi că astăzi mi-aţi acordat onoarea să conduc cea mai puternică organizaţie din judeţ.  Povestea PSD Slatina merge mai departe, iar noi, împreună, scriem un capitol care se numeşte -Continuăm să construim Slatina„(Emil Moț)

Apoi l-au nominalizat ca și candidat la fotoliul de primar al Municipiului Slatina!

Cec în alb:Emil Moț, candidatul PSD, este susținut de foarte multă lume, prezentă și astăzi în sală. Sunt convins că cea mai mare onoare pentru un om politic este să aibă votul de încredere al oamenilor. Acest contract, acest cec în alb, între cel care este ales, la nivel local sau național, și electorat,  trebuie respectat cu sfințenie. Dacă majoritatea politicienilor vor înțelege aceste lucru, sunt convins că vom avea o clasă politică normală și vom trăi într-o Românie normală. Cine nu se va adapta la necesitățile societății în care noi trăim astăzi, sigur că va fi istorie din punct de vedere politic.”(Paul Stănescu)

Iar în iunie 2016 partidul îi băga în tolbă 44% dintre voturile slătinenilor asigurându-i astfel un mandat de primar. Între timp, de la venirea în PSD de pe scările PNL Olt(!!!)același partid i-a mai dat lui Moț, cronologic, funcția de director la DGASPC Olt, secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor și ulterior deputat în Parlamentul României.

Așadar, partidul i-a dat! Cu vârf și îndesat și, având în vedere că mandatul de primar este de patru ani, încă un an de aici înainte îi va mai tot da.

Da’ ce-a dat Moț Emil Constantin Stelian partidului? Primul moment în care ar fi trebuit să demonstreze că cecul în alb n-a fost o greșeală a PSD Olt s-a dovedit un prim și mare eșec! Și facem referire la ziua de 26 mai 2019, ziua votului pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pentru justiție.

Pe repede înainte despre ziua de duminică…

La Slatina votul a început în forță iar frecvența cu care s-a votat s-a menținut constantă pe tot parcursul zilei. A fost la datorie, în fața ”birourilor” deja bine cunoscute- băncile din apropierea secțiilor de vot- tot BRELOCUL! Cu liste, cu nume, cu tot tacâmul ce ține de bucătăria internîă a PSD Olt/Slatina și care nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Cum arătam și duminică, la Slatina s-a strigat prima dată BINGO în ceea ce privește referendumul în jurul orelor 18.30(n.n.în primele secții pragul de 30% a fost atins încă de 16.50!!!) cu mult înaintea județului (ora 19.10)prima dată BINGO în ceea ce privește referendumul. Tot proporțional cu Slatina a crescut pe tot parcursul zilei și prezența la vot, știut fiind faptul că fix aceasta a fost și probabil va rămâne și de acum problema PSD- prezența masivă la vot, de altfel o normalitate(ar trebui!).

La închiderea urnelor, după orele 21.00 numărătoarea paralelă a PSD Olt a confirmat dezastrul care s-a văzut pe tot parcursul zilei: Slatina- 29,70%. Emil Moț, din dublă calitate- de președinte al organizației Slatina și primar al municipiului- nu doar că nu a reuși să dea partidului măcar cât acesta i-a dat să-l pună în funcție da l-a dus în cap! A înfrânt bine rău! Doar că a dat palmă propriului partid. Este vorba despre palma pe care la rândul lui a primit-o de la alegători, după trei ani de mandat, trei ani de pergole plătite gras dar care nici lui nu îi plac, trei ani de administrație bazată doar pe o viziune numai de el știută și nu bazată pe doleanțele și nevoile slătinenilor!

Cu toată dragostea ai putea, cel puțin încerca(greu spre imposibil de găsit unele credibile) să-i cauți scuze pentru eșecul de duminică însă când de bună voie și nesilit de nimeni declaă public că ” rezutatul de duminică ne bucură”, devine mai mult decât limpede una din primele măsuri(decizii) pe care PSD Olt ar trebui să o ia, tot pe repede înainte, la Slatina: căutarea unui canditat pentru Primăria Slatina 2020. Altul decât Emil Moț care a înfrânt bine rău în primul său examen politic/electoral! Despre targhetul pe care l-a asumat, 59%, nu mai are rost nici o discuție ci poate fi privit doar ca pe o glumă!

P.S. Să-i dăm Cezarului ce-i aparține, eșecul este și al Brelocului, începând cu cei doi viceprimari și continuând în special cu toți directorașii luați de nicăieri și unși în funcții pentru merite nici măcar de ei știute, asupra cărora e obligatoriu de revenit!

Print

One thought on “EMIL MOȚ, AI ÎNFRÂNT BINE RĂU!… PSD-UL!

  1. Acest primar e un monument de prostie hahahahaha.El nici nu si da seama saracu cit de mult afecteaza partidul lui prostiile pe care le spune in presa si asta doar pt ca el nu stie ce si cum sa vorbeasca,isi da singur cu stingu in dreptu lui si alor lui,se bîlbîie de zici ca e beat mereu e incredibil!???. Cred ca e cel mai incapabil primar pe care l=a avut orasu asta,il urateste zi de zi an de an,asa e cind te inconjori numai de slugi de la partid care nu au curaju sa ii spuna cind greseste si un oras sufera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!