Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOSARUL FINANȚE OLT: ANAF VREA SECHESTRU PE BUNURILE FOȘTILOR SALARIAȚI!!

22. mai. 2019

E practică, e permis, e legal și puține sunt cazurile în care inculpații, indiferent cum se numesc și pentru ce acuzații sunt judecați uzează de cererile de amânare pe motiv de ”angajare apărător”, pentru că de aici mai beneficiază de un termen. De cele mai multe ori avocatul de la fond su apel este același cu cel care i-a asigurat inculpatului asistență și în procedura de cameră preliminară. A uzat de această ”portiță” Vâlcov în apelul de la ICCJ unde motivarea a fost redactată la mai bine de un an de la pronunțare, s-a întâmplat și miercuri la tRibunalul Olt în Dosarul în care sunt judecați penrtu fapte de corupție mai mulți angajați ai AJFP Olt. A fost primul termen pe fond și a curs cu cereri de amânare. IDeși instanța le-a admis pe toate însă, pentru ca situația să nu se mai repete și la termenul din 19 iunie, a dispus emiterea de adresă către Baroul Olt în vederea desemnării de apărători din oficiu pentru toți inculpații,
cu mențiunea de a fi desemnaţi avocaţii din oficiu care i- au asitat sau reprezentat în procedura de cameră preliminară, în prezentul dosar. În ceea ce-l privește pe apărător desemnat din oficiu pentru inculpatul Bodescu Adrian Claudiu, instanța i va pune în vedere să se prezinte la termenele de judecată stabilite în cauză, sub sancțiunea aplicării amenzii judiciare pentru lipsa sa, fără să își asigure substituirea.

Și tot la termenul următor urmează a fi luată în discuție ceerea părții civile -STATUL ROMÂN PRIN M.F.P. PRIN A.N.A.F. BUCUREŞTI REPREZENTAT DE D.G.R.F.P. CRAIOVA – privind instituirea măsurii asiguratorii asupra bunurilor inculpaţilor .

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!