Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OLTUL PUTERNIC: SOCIAL DEMOCRAȚII- SOMAȚI SĂ NU-ȘI FURE CĂCIULA ÎNTRE EI DUMINICĂ!

21. mai. 2019

E jale în PSD Olt. Unii își freacă încă de pe acum mâinile victorioși, alții oricât își calculează cu creionul pe hârtie voturile, tot le dă pe minus. Spre exemplu, președintelui de la Slatina nu se dovedește a-i fi de prea mare folos nici măcar softul, un instrument în care și-a pus mari speranțe, probabil în ideea că dacă la Vâlcov a mers la el de ce ar fi altfel.

Nu doar targhetul stabilit de conducere(completul de 3!), unul deloc ușor de atins în unele localităti- ex: Slatina 50%, Balș-60%, Scornicești 50%(responsabili în ordinea numerelor de pe tricou, Moț, Rotea, Ușurelu) i-a lovit pe mulți în moalele capului, ci și interzicerea turismului electoral în ziua votului pentru europarlamentare! Așa a zis partidul, să nu-și fure căciula. Da’ cine stă în drum de o astfel de hotărâre când în joc e funcția actuală sau viitoare, de la caz la caz, locul pe lista pentru parlamentare și chiar candidatura la primărie în unele cazuri. S-au organizat deja ”excursii” iar vizată este, spre neliniștea lui Moț, chiar Slatina de unde fiecare încearcă să-și ”rotunjească” procentul. Așa e în tennis! Când defilezi cu viziune și trei pomi în curtea UM nici softul nu pornește! Să numere ce? Poate totuși îl ajută prietenii căi și ei au primit contracte…

Și când te gândești că ”turismul electoral” ar fi trebuit să fie grija opoziției… Bine, acolo unde există Opoziție, nu e cazul Oltului, să fim totuși realiști!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!