Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VALI DE LA AJFP OLT, PRIETENUL LUI RICO, FINUL LUI IORDACHE! ALTĂ ÎNTREBARE?

14. mai. 2019

Schimbarea lui Cornel Vlădescula doar cinci luni după ce fusese numit la conducerea Fiscului oltean, a produs multa rumoare la momentul respectiv( 18 aprilie 2019 ) în rândul opiniei publice. Surpriza a fost și mai mare când în locul acestuia a fost numit un anume Valentin Daniel Ghercioiu. Aparent, știrea e seacă, un inspector din cadrul Inspecției Fiscale uns șef! De unde a venit ordinul? DE SUS!!! Și uite așa capătă știrea și sare dar și mult piper!

Oficial, se știe deja, cum a fost și la DSP Olt, apoi la IPJ Olt, tot la fel și la Finanțe s-a mers pe consens! În fapt, este cea de-a treia numire care se produce la nivelul unei instituții din Olt peste capul Oltului Puternic. Au primit-o și pe aceasta în plex ca și pe celelalte două(e drept, mai subțirea cea de la DSP Olt unde, apropos se lucrează la o nouă modificare, da’ asta-i altă știre!). Și-au înghițit-o nerumegată! #PATRIOȚI , realitatea e aia pe care ți-o spun eu! Că îți spun ție în cască că vezi o anumită realitate e problema ta! Păi nu așa ne-a transmis domnul Iordache, cea mai umilă slugă și cel mai iubit ingineri dintre juriștii pe care i-a dat Caracalul? Așadar, realitatea e că la Finanțe a vrut să fie șef Valentin Daniel Ghercioiu și când ai o astfel de dorință, dacă ai prieteni cu deschidere… SUS, e suficient să-ți atingi scopul. Iar deschiderea e totală când vorbim de Henri Saouma.

 Exact așa, finul lui Florin Iordache, prietenul lui Vali! Afaceristul de origine libaneză Rico, ”înrădăcinat” bine în Caracal, mai ales financiar și de aici și penal, luat pe sus de DIICOT în noiembrie 2012 și
condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare cu suspendare pentru devalizarea societății Zahărul Corabia. Aceasta pare a fi de fapt cartea de vizită a actualului interimar de la Finanțe Olt, o prietenie care a cântărit atât de greu încât însuși nașu’ Iordache, nu doar că a militat pentru numire, dar s-a asigurat personal la Ministerul Finnțelor că ordinul va fi perfectat. Și așa a fost, chiar dacă unii s-au grăbit să o arunce în curtea consilierilor, numirea s-a făcut într-adevăr pe mâna lui Iordache însă celălalt, deputatu’. Altă întrebare? Doar o constatare: în continuare Oltul Puternic încasează!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!