Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONTRAATACUL CÂRLANILOR: ȚIȚIRIGĂ ÎNSCRIE DIN NOU! CU SUSȚINERE…

12. mai. 2019

Dacă-i bal, păi bal să fie. În meciul cîrlani VS Ciocani s-a trecut deja la o nouă etapă! Șicanele din spatele cortinei(n.. întâlnirile de partid), săgețile trimise destul de subit însă suficient de puternice să usture și mai ales să fie înțelese și de alții, sunt deja istorie. Dar nu de vorbe, fie ele acide uneori. se pălesc politicienii. Când suferă contul atunci bătălia devine pe viață și pe moarte. În urmă cu doar câteva luni când contractul privind ”Execuția lucrări de construcție a rețelei publice de apă și a rețelei publice de apă uzată în localitatea Cilieni” (anunt atribuire7martie) le–a fost suflat de sub nas fraților Ciocan, surpriză, de nimeni alta decât SC Wagramer Termo 2000, unii au zis că-i vorba de o simplă… coincidență. Dar cum coincidențele, în deosebi cele cu zerouri multe în coadă, sunt doar pentru găsculițe, atribuirea de la Cilieni a fost parte din contraatac, la fel cum este și „proiectul Prima infiintare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare menajera in satul Grojdibodu, Comuna Grojdibodu, judetul Olt”. La o primă vedere a listei ofertanților înscriși la licitație ai zice că a tunat și i-a adunat. Două asocieri din care, cel puțin una bate… filmul: asociere SC WAGRAMER TERMO 200 SRL-SC PANADRIA SRL-SC CONDOR PADURARU SRL-SC TRANSCOM CARAIMAN SRL.  De cealaltă parte SC ALEXCOR TRADING SRL si SC ORIZONTURI 2025 SRL(SO.GE.MI. INGEGNERIA S.R.L.- terț).

10427846.09 RON, adjudecat… cârlanii! Cum spuneam, un pas în față ei, doi în spate frații Cornel și Dan Ciocan. Pentru că, nu-i așa, susținerea partidului e până când… nu mai e! Iar azi, în PSD Olt pare că vremea celor care odinioară erau stăpânii auoproclamați ai contractelor publice din județ, ai încet dar sigur sunt împinși pe banca de rezerve cu destinația finală eliminarea!

Aproape că nici nu mai contează pe mâna cui se produce procesul de trimitere a fraților Ciocan în istorie(că e Țițirigă, Adi Barbu, Sorin Păduraru sau Emil Albotă) cât timp va fi încununat de succes. Oricum, cum zice o vorbă din popor, se ține cu rândul! Așa că, nu vă relaxați prea tare. Aviz cârlanilor!

P.S. Doar nu-și închipuie cineva că mută cârlanii fără dezlegare de sus! De la cap se împute peștele, să reținem totuși”

Print

One thought on “CONTRAATACUL CÂRLANILOR: ȚIȚIRIGĂ ÎNSCRIE DIN NOU! CU SUSȚINERE…

  1. Votati PNL și aceste știri vor dispărea! Ei sunt între ei, noi suntem cu voi! Votați PNL! Mu..e la toată presa roșie, mu…e la toți cei care au votat cu psd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!