Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

APEL VÂLCOV: CERERE DE ABȚINERE FORMULATĂ DE UNUL DIN JUDECĂTORI/ UPDATE

16. aprilie. 2019

A început apelul în dosarul în care Darius Vâlcov a fost condamnat pe fond la 8 ani de închisoare cu executare.

UPDATE// Cererea de abtinere a judecătorului Lucia Rog a fost aprobată, iar magistratul a fost schimbat din complet. La solicitarea inculpatului Vâlcov dar şi a avocaților celorlalți inculpați instanța a stabilit a amânarea procesului aproape două luni, pentru data de 11 iunie, cu precizarea din partea presedintelui completului că este singurul termen pe care instanța îl acordă pentru lipsa de apărare și angajarea unui avocat.

Până la următorul termen să depuneți motivele de apel. Dacă există cereri de probatorii să le depuneți până la termenul următor. Să vă exprimați opțiunea dacă vreți să fiți audiați în acest caz”,a spus magistratul avocatilor și celorlalti inculpați din dosar care au fost prezenți în sala de judecată.

Ştire inițială//Procesul a început cu o cerere de abtinere de la judecarea acestei cauze formulată de judecătoarea Lucia Roga întrucât este magistratul care a dispus măsuri în cauză în calitate de judecător de drepturi și libertăți. Şedința de judecată a fost suspendată pentru soluționarea incidentului procedural.

Darius Vâlcov nu a ajuns la ICCJ el depunând o cerere de amânare pentru angajarea unui avocat și pregătirea apărării.

Sunt prezenți în sală ceilalți inculpați, respectiv Minel Prina, Bogdan Timofte, Lucian Şuşală şi Constantin Tomescu.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!