Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CINE BEA LAPTELE? DA’CINE LINGE MIEREA?

09. aprilie. 2019

Da ce-ați făcut mă băieți? Ați dat cu mierea-n lapte când era atât de bine și de frumos, când făcuseți toți infuzie masivă l-ați scăpat pe Moț din vedere?

Le-a transmis președintele PSD Olt, Paul Stănescu,cârcotașilor să o lase mai moale cu criticile pentru că bugetul e bun: „Dacă tot sunt nemulţumiţi, haideţi să nu exagerăm. Totuşi sunt nişte bugete bune.”

A dat și deputatul Marius Iancu   cu postarea, tot de bine: Cu siguranţă este un buget în interesul României şi românilor şi îl voi susţine în comisie şi, apoi, la votul în plen”. 

Oprescu a venit… pe calcule, nu oricum ce naiba, și-a decretat și el: ”Din primele estimări cu siguranță o să avem bani mai mulți față de anii trecuți ”

Toate bune și frumpoase până a vorbit primarul Slatinei la cameră: ”Am aşteptat foarte mult acest buget, din păcate acest buget nu a venit după doleanţele noastre. Deci nu aş putea să spun că este un buget bun, chiar absolut deloc!” Lăsând la o parte faptul că acum e lesne de înțeles de ce din iunie 2016 și până azi aparițiile în presă ale primarului au fost atât de rare(deși el dă bun de plată pe contracte!) -s-au temut liderii PSD Olt să nu rămână Slatina fără primar dacă va fi auzit de producătorii de la ”Copii spun lucruri tâmpite”(o mică adaptare)- de data aceasta Emil Moț trebuie domne’ înțeles! Din două rele pe care o alegi? Pe cea care speri tu să reușească să-ți mai spele puțin din imagine, normal. Să recunoști că ești de trei ani de zile căpetenia unei administrații ce candidează la primele locuri pentru incompetență? Să spui că așa zilele investiții cu care încerci să minți poporul sunt posibile doar pentru că ”s-a întâmplat împrumutul” din august 2017 – 45.000.000 lei, cu o maturitate de 10 ani, perioada de graţie doi ani, perioada de rambursare opt ani!!!

ÎNDDRĂZNEȘTE SĂ CREZI!

Zero fonduri, zero investitori, cum a fost după primul an, la fel și după al doilea și avem toată încrederea în primarul pus de PSD Olt la Slatina că așa își va încheia mandatul!

Să menționăm totuși că la Moț nu se aplică vorba aceea cu ”prost de sincer”. Nu, nu, să scoatem totuși sinceritatea din ecuație. Tocmai din acest motiv pisica trebuie aruncată oriunde numai să i se piardă urma. În plus de toate cele nu este prima dată când se supi Moț pe partid sau pe guvern- vezi UPSSS: S-A PUS MOȚ PE CAMPANIE, ȘI-I DĂ ȘI LUPTĂ FIX CU GUVERNU′! PUIULE, VEZI ÎN BAIE CUM IES POZELE….

Dar nu ăsta-i cel mai mare rău. Slătinenii, cei mai mulți, s-au împăcat cu ideea că a fost un vot irosit, este un mandat compromis. Se anunță însă un rău și mai întunecat. Primăria Slatina ia pauză de la funcționare: ”Va fi o pauză pe partea de funcţionare”. Iar? Păi până acum ce-a fost domn primar, stare vegetativă și acum ieșiți din ea să vă odihniți puțintel?

În bugetul de anul acesta se vor reflecta tăieri, şi tăieri masive, de la tot ce înseamnă funcţionarea primăriei, adică de la salubritate, de la spaţii verzi, de la cultură, de la sport, tot ce înseamnă funcţionarea primăriei”(Emil Constantin Stelian Moț). Oricum, stocul de angajări s-a cam făcut și la Primăria Slatina și la CSM-ul patronat de finul Kety. Mai sunt ceva firimituri care nu pun probleme și apoi, să nu fim totuși considerați golani și când nu suntem, să mai ia și Oprescu pe ștatu’ de la CJ Olt, așa cum a făcut de exemplu cu odrasla primarului de la Șerbănești, sau pentru cunoscători, consoarta lui Apostoliceanu de la Ecarisaj. Frățește: unu la primărie, unul la CJ, să fie toată lumea mulțumită și numele partidului lăudat!

P.S. Ferice de Iancu deputatul că are la dispoziție mai bine de un an să găsească cele mai bune scuze pentru eșecul de la Primăria Slatina. Egzistă o explicație chiar și pentru incompetență, nu-i așa?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!