Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRIM PROCURORUL DE LA CORABIA, PROTEST LA BRUXELLES: ”Today is about Romania”

04. aprilie. 2019

Procurori și judecători români de la instanțele din toată țara protestează joi la Bruxelles, în Place Poelaert, față de ofensiva coaliției PSD-ALDE împotriva independenție justiției și a luptei anticorupție. Printre participanti se află și prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, Sorin Lia.

Magistrații au pancarte cu mesaje în limba engleză: ”Today is about Romania. Tomorrow it may be about others. You must act now”, ”Romanian judges and prosecutors want the CVM report to be respected”, ”The independence of the judiciary is not an option”.

Asociația pentru Apărarea Statutului Procurorilor a anunțat joi dimineață programul pe care îl vor avea magistrații la Bruxelles: ”Astazi, 4 aprilie 2019, reprezentanți ai Asociației “Forumul Judecătorilor din România”, Asociației ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” și Asociației ”Inițiativa pentru Justiție” se vor întâlni la Bruxelles cu oficiali ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European, inclusiv cu Prim-Vicepreședintele Comisiei Europene, dl. Frans Timmermans, într-un demers care vizează starea justiției din România și care va cuprinde și un flashmob organizat de magistrații români în colaborare cu colegii lor din Belgia în fața Palatului de Justiție din Bruxelles”.

Print

One thought on “PRIM PROCURORUL DE LA CORABIA, PROTEST LA BRUXELLES: ”Today is about Romania”

  1. Ai naiba aresteaza pe toti dar la ei in ograda nu se uita. Pe DXD de la ordine publica nu-l mai aresteaza ca vinde droguri….Iulica umbla liber si arogant , isi cumpara motociclete si figuri . bravo politiei romane..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!