Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DE LA KOLISTAR 77 LA TTW-ACELAŞI VOINEA! PE BUGETUL PUBLIC!

19. martie. 2019

Finu’ știe poate cel mai bine cum e să dai chix în afaceri. Dovadă stă piscina de la Recea de care n-a reușit nici azi să scape(https://concretolt.ro/2018/04/26/ghinion-finul-kety-pune-lacatul-pe-piscina-nasu%E2%80%B2-n-are-nimic-impotriva/) deși de curând a încercat să facă oferta mai atractivă scăzând prețul afacerii. Și, probabil tocmai pentru că el știe cum e să vii cu bani de acasă a luat toate măsurile(în limita posibilităților ce derivă din funcția de șef al CSM în care l-a uns nașu’) pentru ca prieteni lui să nu se confrunte cu o asemenea situație. Cum poate, cât poate și mai ales ori de câte ori poate vine în sprijinul odraslei fostului șef al SRI Olt(azi SRI Gorj), Marius Voinea. Despre ”inițierea” în afaceri a fiului, am arătat cum s-a produs la momentul 2012 când pe mâna fostului primar Vâlcov, condamnat azi pe fond într-unul din dosarele de corupție la 8 ani de închisoare, printr-o firmă născută în 2008 practic din… cenușă(SC KOLISTAR 77 SRL) avându-I ca actionari pe Adriana Baltoi, fiica omului de afaceri Octavian Baltoi (GRUP PRIMACONS) și Radu Voinea, fiul șefului SRI Olt, Marius Voinea, a achiziționat în 2011 de la Primăria Slatina cu 3 euro/mp(n.n. pe piață 12 euro!!!), un teren în suprafață de 3,5 ha situat la ieșirea din Slatina către Milcov.

De atunci s-a produs detașarea tatălui de la Olt la SRI gorj, s-a destructurat întte timp și grupul organizat în jurul lui Vâlcov și-n locul lui au fost instalați alții cel puțin la fel de prietenoși cu fiul. Sursa ”ajutorului” a rămas aceea: bugetul public! De acolo, din bugetul Clubului Sportiv Municipal Slatina de care nașul Moț are grijă ca an de an să fie îndestulător, finu’ Kety are grijă să îi facă porție și junelui Voinea, patron al unei săli de fitnnes din oraș.

Centru fitness ulta mega dotată funcționează și la Clubul Nautic Slatina aflat chiar în administrarea CSM-ului, deci în curtea directorului Cătălin Ilie, însă de la începutul anului, lunar, CSM Slatina a achiziționat un pachet de servicii de antrenament de exerciții fizice sau aerobic de la SC TTW Sport Design Grup SRL- cumpărare directă, 13.125,00 Ron/ lunar! Unii zic că-i un fleac, alții dimpotrivă dar importanta e că directorul CSM e mărinimos tare și mânat de astfel de sentmente, prin aceeași procedură-cumpărare directă- luna aceasta chiar și un pachet frumos de Servicii de cazare de la aceeași societate!

De ce e nevoie să achiziționezi din bani publici- atenție CSM Slatina nu e White Diamond Pool, iar achiziția nu s-a făcut din contul personal al finului Kety în contul firmei lui Voinea, ci din bani publici spre privat- servicii pe care tu le ai, ar putea(n.n. cam trebuie!) să răspundă subordonații lui Goga de la Curtea de Conturi. La primarul Moț și finul Ilie sigur e vorba doar de… ”viziune”. Ce altă legătură poate fi între directorul CSM Slatina și junele Voinea? Dacă ar fi la mijloc altceva sau altcineva, spre exemplu consorta edilului Slatinei ar avea vreo implicare în afacere, parcă altfel s-ar vedea achizițiile, nu-i așa?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!