Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

COLECȚIA PRIMĂVARĂ-TOAMNĂ: LA OLT SE POARTĂ POLITICA DE GAȘCĂ!

17. martie. 2019

S-a stabilit staff-ul care va conduce campania pentru europarlamentare la PSD Olt. De fapt au stablit, ei între ei, ghidaţi după sintagma „noi în tot şi în toate” ! Astfel, în ordinea numerelor de pe tricou, amfitrionul tuturor team building-urilor de la cort și nu numai, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, Marius Oprescu, s-a făcut el pe el director de campanie. Unicul și preferatul secretar este vicele Virgil Delureanu va îndeplini funcţia de secretar. Și cine bate seara la portița ta? Este Ionel, bată-l norocu’. Iancu Marius va coordona campania din uşă în uşă. Nu e nevoie decât de agenda buclucașă, verde la culoare(de aici și-a luat Moț mandatul!) și toate ușile se deschid. La un click distanță, cu mâna pe mouse și tastatura în buzunar este finul Ivan. El a fost ales de nașu’ pe zona de socializare, înjurături și like-uri deopotrivă. Nu sunt probleme, are om cu ziua, e pe ștatul de plată al Spitalului Schitu Greci deci nu e rea mult de… Ciripit.

Cam asta e GAȘCA creionată la Consiliul Județean, prezentată și lui domn’ preșdinte care, la fel ca și calul de la Brâncoveni cu care a dat o tură sâmbătă, n-a avut nimc împotrivă. Stănescu știe doar ceea ce a transmis în urmă cu două săptămâni când a convocat lotul județean: primii pe listă! În rest, totu’ e bine, batista pe țambal, fratelo și-a făcut cărți de vizită cu o umbră de ministru iar Oltul are și anul acesta același candidat ca în 2014- NIMENI pe loc eligibil: ” Noi, din păcate, n-avem un reprezentant la europarlamentare cum n-am avut nici în 2014” .

Dar nu în jurul candidatului se joacă aceste alegeri la Olt, miza e pe GAȘCĂ! Cum de altfel e și politica ce de la o zi la alta se creionează tot mai bine. Din această primăvară la Olt se poartă politica de GAȘCĂ! GAȘCA baronului care o dată cu aceste alegeri va trece la etapa următoare a jocului. Pentru că nu poate marca singur. GAȘCA creează şeful şi şeful gaşca! Cum poți tu, chiar și baron fiind, să-ți consolidezi poziţia, să îţi protejezi şi susţine argumentaţia corectă sau idioată şi interesele, dacă nu ai în spate sau lângă tine, în permanenţă, un astfel de grup organizat? Dacă linguşitorii nu îţi şoptesc în ureche „ce tare eşti şefu, cum le ştii pe toate” dacă gâșculițele nu dau cu știrea-n breaking news nu ai făcut nimic. Să poţi beneficia de avantajele puterii trebuie să ai în buzunar maşina de vot numită GAȘCĂ. E știu și vizibil faptul că reprezentanţii GĂȘTII(indiferent că vobim de actuala organizată în jurul lui Oprescu sau de fosta- azi destul de fărâmițată- a lui Vâlcov)) îşi adoră şeful fiindcă iubesc viaţa fără griji pe care o duc. Împart totul, iar restului, adică alegătorului, îi vând vise. D’ astea au pentru toată lumea și sunt darnici tare!

P.S. Mare atenție, chiar și GAȘCA se susține până nu se mai susține! # PATRIHOT!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!