Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

7 CU GHINION PENTRU CIOCAN! MARCAT ȚIȚIRIGĂ!

11. martie. 2019

Două lovituri într-o singură zi au încasat frații Ciocan. Altădată(destul de recente acele vremuri) capioni la contractele pe bani publici, azi pare că încep să piardă din ce în ce mai mult teren. Și nu doar teren cât mai ales bani. Cumulat, Regele Corleone(nickname folosit în branșă pentru Cornel Ciocan) a scăpat din mână aproximativ 21 mil ron numai din două lucrări. Dacă la Redea a pierdut licitația pentru Sistemul de alimentare cu apă și canalizare(anunt atribuire 7 martie) în vafoarea unei societăți din Craiova- Rescomt SRL- deținută la un moment dat de vărul lui Gigi Neţoiu, la Cilieni lovitura a fost chiar din… casă.

Anunt atribuire SICAP

Anunt atribuire SICAP

Contractul privind ”Execuție lucrări de construcție a rețelei publice de apă și a rețelei publice de apă uzată în localitatea Cilieni” (anunt atribuire7martie) le–a fost suflat de sub nas fraților Ciocan, surpriză, de nimeni alta decât SC Wagramer Termo 2000. Sau poate nu e chiar o surpriză ci doar o primă dovadă că s-au schimbat polii de putere. Când Ciocan cu Alexcor Trading SRL pierde în fața lui Țițirigă(de unde mai pui că acesta din urmă are nevoie de susținere să poată participa la licitație) nu poți decât să-ți iei popcorn! Întărâtă-i drace…

Print

One thought on “7 CU GHINION PENTRU CIOCAN! MARCAT ȚIȚIRIGĂ!

  1. Cu ceva ani in urma, acest individ avea o mica afacere nefiscalizata, inchiria motorete si masinute pe Eslanada municipiului Slatina, motiv pentru care jandarmii, politistii si comunitarii il goneau de fiecare data cand il prindeau „la produs”. Daca a reusit sa dezvolte o astfel de afacere, intr-un timp atat de scurt, este cel putin dubios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!