Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

IA SĂ VEDEȚI CE MI-A LĂSAT MIE CINEVA PE PRAG! BOMBĂĂĂ: DECIZIE DE ULTIMA ORĂ A PROCURORULUI DNA ÎN DOSARUL VÂLCOV!

13. februarie. 2019

Văd că se dă Vâlcov de toți pereții pentru bunăstarea românașilor, se ia la trântă cu ROBOR-ul, dă cu miliardele în autoritățile locale și județene de le merg fulgii… Eu vă propun să nu mergeți după fentă! Ia să vedeți ce mi-a lăsat mie cineva pe prag…azi dimineață! BOMBAAA!!!(adaptare după postarea geniului din cimitir!

Înainte să se viseze guvernatorul BNR, Darius Vâlcov mai are multe drumuri de făcut la procurori. 8 ani la Primăria Slatina, aproape 3 ani de senator, câteva luni ministru delegat pentru buget și puțin pe la Ministerului de Finanțe însumează o serie de fapte penale sau poate nu care însă nu pot fi verificate doar prin cele trei dosare în care deja a fost trimis în judecată, ba chiar condamnat pe fond într-unul din ele la 8 ani de închisoare. Iar dacă mai punem la calcul și valul de denunțuri înregistrate la DNA din 2015 și până de curând, de altfel Vâlcov fiind cel care a dat startul( «Îmi cer scuze faţă de domnul Prina. Eu l-am acuzat primul pe el.»– declarație de inculpat ICCJ ), este de înțeles de ce abia la sfârșitul lunii ianuarie 2019 au reușit procurorii anticorupție să facă „lumină” cauză. Așa cum spuneam, pentru că imediat după momentul la care Vâlcov a fost încătușat și în încercarea de a se salva a ales să-i tragă și pe alții după el( „Le-am spus avocaţilor că sunt dispus să fac orice numai să nu mai intru în acea camera. Discuţia a avut loc la DNA.”) topuri întregi de hârtie au fost puse la dispoziția denunțătorilor, fiecare pentru propria pile deja, parte din faptele semnalate au dus la clasarea cauzelor pentru lipsa de alte probe care să ateste săvârșirea acestora. Asta pe de o parte iar pe de altă parte ce-a denunțat Vâlcov n-a susținut Prina(vezi denunț Goga, denunț Oprescu) sau ce-a denunțat Ghenciu n-a susținut Vâlcov. Însă are balta pește! Și incă mult, și mai mare și mai mic pentru că prin Ordonanța in 28.01.2019 în Dosarul penal 96/P/2018, procurorul de caz a dispus disjungerea mai multor cauze pentru continuarea cercetărilor(in rem la acest moment). Astfel două dosare au rămas pe rolul DNA -Secția de combatere a corupției, într-un altul s-a dispus declinarea competenței de soluționare în favoarea DIICOT- BT Olt cu privire la săvârșirea infracșțiunilor de gruup infracțional organizat, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt patru cauze în care urmărirea penală a fost începută in rem din 2015 pentru infracțiunea de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată(2 cauze) evaziune fiscală și spălare a banilor iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina s-a declinat competența soluționării cauzei în vederea continuării cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunilor de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane(2 cauze). (asupra tuturor vom reveni cu detalii)

Așadar, drumurile lui Vâlcov și ale pulifricilor la procurori sunt departe de a se fi încheiat. Parcursul în aceste dosare merită tot interesul și pentru că mare parte dintre ele s-au întors la Slatina(PTOlt, PJ Slatina, DIICOT-BT Olt) la locul comiterii faptelor dar mai important locul unde nimeni n-a văzut și n-a auzit nimic din 2004 până în 2015!

P.S.: se poate că și oamenii decenți din interiorul sistemului să se fi săturat de aceste mizerii?! Multumesc, anonimule! 
P.S.2: ne-au luat de proști! A făcut spectacol desecretizand protocolul …

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!