Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLUL BA PE-A MĂTII: CUM SĂ-ȚI DAI CU STÂNGU’N DREPTU, BY RENICĂ DIACONESCU

12. februarie. 2019

Ehee, de-a lungul timpului, dacă știuau să tacă mulți rămâneau filosofi. Dar au preferat să fie politicieni căci cine știe mai bine ca un om politic să-și de-a cu stângu-n dreptu’? A se vedea telenovela ce rulează de două zile pe rețele de socializare și în presa locală pe tema votului dat de senatorul în cauză la proiectul de lege care prevede majorarea alocaţiilor pentru copii, respins pe 2 februarie de Senat. 

De la ce s-au luat? De la un ordin de partid transmis de la centru în toate filialele PNL de a posta pe pagina de socializare votul dat pe acest proiect de senatorii din fiecare județ. La Olt s-a conformat și Voiculescu:«Ei sunt senatorii PSD din OLT care au votat împotriva majorării alocației pentru copii- Siminica Mirea și Renică Diaconescu!» Și de aici a început… distracția! Fără ca măcar să se caute în buzunar dacă posedă sau nu cartela de senator, Renică Diaconescu și-a suflecat mânecile, a tras aer în piept și dă-i și luptă! El cu el căci s-a făcut singur knock out cu un singur click. Indignat și pe deasupra și supărat(n.n. nu pentru că nu s-au mărit alocațiile din cauza celor 58 de voturi contra, printre care și al lui!) fără ca măcar să aibă curiozitatea să verifice pe site-ul Senatului(n.n. tot cu un click ca la postare) situația votului, își sapă singur și mai adânc groapa: „ Sunt contrariat și indignat de metoda mișelească în care unii reprezentanți ai PNL au indus ideea că eu mă număr printre cei care au votat în Senat împotriva legii care prevedea mărirea alocațiilor copiilor.
Se poate verifica lista. ”
Upss, păi ce-am făcut măi nene mă, luați de verificați listahttps://www.senat.ro/Voturi.  Se numește a da chix sau a te umple de penibil.

Dar să mergem înainte. A doua zi mai încercăm din nou. O altă explicație, cu bătaie lungă poate poate tot bătătorind șaua pricepe iapa: e făcatură! N-are nici o legătură cu căzătura din tei! Nu, nu! Toate drumurile duc la Paul Stănescu. Cum au dus probabil și cel de la Pro România cu Daniel Constantin care l-a pus puțin pe hold în ceea ce privește preluarea Organizației de la Olt iar înaintea acestuia cel privind interimatul tot de la Olt dar pe PSD, tot la fel și drumul votului la proiectul privind majorarea alocațiilor sau mai bine zis al cartelei senatorului Diaconescu. Astfel, din ciclul ba pe-a mătii, a cuvântat senatorul: ”Este o lucrătură! Stănescu nu apare, eu i-am lăsat în sală pe Stănescu, pe Țuțuianu, pe Bodnariu. Este adevărat, cartela de vot rămâne în bancă și sunt strânse de staful tehnic. Nu pot să cred că cineva…”(G.O.) Ei bine, asta înseamnă să fii perseverent: unii zic în prostie, noi ne limităm a le considera în continuare gafe. Iar a dat-o de gard pentru că, ce să vezi, Stănescu apare. Pe aceeași listă dar nu la aceeași rubrică: a votat PENTRU(precizare: pentru nu înseamnă contra!)! Deci, care i-ai făcut mă… făcătura lui Renică Diaconescu? El se jură c-a ieșit, o fi fost în baie la poze omu’ dar cu cartela ce-ați avut? Domn’ președinte, urât, să vă fie rușinică! Spre dumneavoastră e îndreptat arătătorul! Sau e cel mijlociu?

Ține-ți aproape pentru că telenovela continuă. Dacă primele două au fost demontate cu materialul clientului, cu a treia e mai greu. Stategie: telefon la Arafat(n.n. că doar cine stă să ceară listingul convorbirilot) și direct la coarda sensibilă, ieșirea „precipitată” din sală a fost pentru un act medical. Păi nu e manipularea arma cea mai des folosită?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!