Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CURTEA DE CONTURI INTRĂ ÎN CJ OLT ȘI PRIMĂRIA SLATINA: FINANȚĂRILE RAMBURSABILE ȘI CONTUL DE EXECUȚIE

20. ianuarie. 2019


Începutul de an aduce auditorii Curții de Conturi în Primăria Slatina și la CJ Olt. În februarie este programată să se desfășoare în ograda lui Moț acțiunea care vizează legalitatea contractării sau garantării, precum și a utilizării și rambursării finanțărilor rambursabile. Odată încheiat acest control va urma un altul, în perioada mai-iulie. Este vorba de auditul financiar asupra conturilor anuale de execuție bugetară ale Unității .

În programul de activitate al Curții de Conturi pe anul 2019 – semestrul I, aprobat prin Hotărârea nr. 561/13 decembrie 2018, este prins, cum spuneam și Consiliul Județean Olt. În luna martie a acestui an vor fi supuse verificărilor finanțările rambursabile iar ulterior, tot în perioada mai-iulie, Consiliul Județean Olt va fi supus unui audit financiar care vizează contul anual de execuție bugetară al instituției.

Tot în primul semestru al lui 2019 pe lângă cele două instituții vor intra în malaxorul auditorilor de la Camera de Conturi Olt alte 15 unități administrativ teritoriale.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!