Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HEADS-UP:CUM L-A FĂCUT IORDACHE PE OPRESCU! MESERIAȘ!

15. ianuarie. 2019

Când nu înțelegi de ce din bătrâni se spune să-ți ții prietenii aproape iar dușmanii și mai aproape nu ai decât o sigură variantă pe care să mergi atunci când ți-o furi: te uiți în stânga și-n dreapta să vezi dacă au mai prins și alții lovitura pe care ți-ai luat-o fix în plex, iar apoi fugi tare mâncând pământul, te așezi comod pe scaun și adopți poziția unui lider în speranța că nimeni nu va pricepe că tocmai ai fost tăvălit zdravăn. Pot fi de acord cu faptul că încercarea de a păstra niște aparențe este uneori o soluție. Numai că e de scurtă durată, una de avarie, și, în actuala conjunctură, nu de grija aparențelor trebuie să te tăvălești ci pentru ce va urma trebuie să te pregătești.

Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al lui și să recunoaștem că cel puțin de data aceasta Andrei Iordache a lucrat MESERIAȘ! Erată: l-a lucrat meseriaș pe Oprescu(poate fi considerat bleed?!)! Schimbarea la DSP Olt nu s-a făcut(n.n. surprinzător!) noaptea ca hoții ci dimpotrivă, la lumina zilei să vadă toată suflarea. Cu o mână s-a dat revocarea și cu cealaltă ordinul de interimar. Nu pe calea undelor pentru că Iordache știe că acest drum poate întâmpina anumite(!!!) obstacole- a simțit-o pe propria piele(n.n. vezi traseul de la DGASPC la DSP) și că cea mai sigură metodă e cea potrivit căreia ce-i în mână nu-i minciună. De aici și deplasarea personal la Capitală cu rezultat imediat: 8 ianuarie 20119, orele 8.00- fax MS- Ordin de încetare a exercitării funcţiei de şef al DSP Olt, împuternicire Marius Bodescu!  Păi nu spuneam c-a fost meseriaș?! Nu doar că nu le-a lăsat celor ce încă se cred liderii Oltului Puternic loc de întors- măcar să facă o altă propunere și ei- dar nici timp să respire n-au avut. Așa se întâmplă când aștepți trenul în aeroport!

Cine are ochi să vadă a văzut deja, cine s-a obișnuit să adopte poziția struțului ar trebui să fie pregătit și pentru când se va afunda și mai mult în nisip. Pentru că direcția spre care se îndreptă cu pasi înceți(deocamdată!) dar siguri(din ce se poate obseva cu ochiul liber- vezi ultimele numiri în funcții publice!) e aceasta! Nu trebuie să fii Mafalda(cum zicea Stănescu!) pentru a înțelege că bolovanul a început să se rostogolească. Poți doar să încerci să-ți scapi pielea dacă de exemplu într-una din viitoarele ședințe de Guvern pe ordinea de zi apare și oridinul de revocare al prefectului. Prietenii știu de ce! Și mai mult, nici măcar timpul nu mai aire răbdare cu el/ei!

P.S. Un sfat pentru cârlani: nu faceți imprudența să-l treziți din somn pe Oprescu. Ar fi păcat să nu simtă dușul rece mai ales că se încăpățânează să demonstreze că și-l dorește cu ardoare! Cât depre Stănescu, probabil încă nu a creionat Găbița Firea strategia pentru acest început de an. E pe acolo, după fustă…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!