Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MANDAT DE ADUCERE PENTRU CONSILIERA UNSĂ DE VÂLCOV LA PROGNOZĂ!

10. ianuarie. 2019

Poştaşul nu va suna de două ori la uşa Larisei Popa, fosta miss unsă anul trecut de Vâlcov consilier personal la Comisia Nationala de Strategie si Prognoză după ce a fost plimbată pe la Ministerul Agriculturii şi Telecomunicatii CFR SA. A doua oară vor suna polițiştii care trebuie să pună în aplicare mandatul de aducere dispus joi de judecătorul din dosarul de la Tribunalul Dolj în care consilierul premierului Dăncilă, Darius Vâlcov este judecat pentru luare de mită.

Solicitarea emiterii mandatului de aducere a Larisei Popa la temenul din 30 ianuarie a fost solicitat de procurorul DNA Craiova: „Doamna preşedintă vă solicitam ca pentru cele două martore de azi să dispuneți emiteți mandate pentru ca lucrările să nu fie tergiversate”. La pachet cu Popa a fost citată pentru acest termen şi o altă veche apropiată a lui Vâlcov. Este vorba despre Anca Guşatu cea care a fost făcută patroana peste centrul SPA- despre care procurorii au arătat în rechizitoriu că îi aparținea inculpatului Vâlcov- şi care l-a însoțit pe acesta în vacanțele din Fran5ta la shopping de tablouri. Reamintim că cererea de audiere a celor două martore este parte din probatoriul apărării inculpatului, aşadar este de aşteptat ce declarațiile celor două ar trebui să vină în sprijinul lui Vâlcov. Cât despre absența a cel puțin unuia din martori-miss Popa de la Prognoză- pare a fi deja un obicei, având în vedere că nici în dosarul de la ICCJ în care Vâlcov a fost condamnat la 8 ani executare- nu s-a prezentat la prima strigare ci tot cu mandat. Strategie, bro!

P.S. Nici inculpatul nu s-a prezentat la procesul în care e judecat pentru luare de mită, avocatul său prezentând instanței o copie a biletului de avion care arată absența acestuia din țară pe o perioadă de cinci zile.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!