Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ULTIMA STRIGARE PE 2018 LA PRIMĂRIA SLATINA- CONTRACTUL CADRU DE 100 MILIOANE! CU DEDEICAȚIE SAU… VIZIUNE, SĂ ȘTIE ȘI ALEGĂTORU′

11. decembrie. 2018

Emil Moț pare că vrea să-și încheie toate socotelile pe anul acesta. Nu vrea să lase pentru 2019 ce poate face acum. Spre exemplu desemnarea câștigătorilor contractului cadru ″Proiectare și execuție lucrări de modernizare și reabilitare de drumuri în Municipiul Slatina″. Obiectul acordului-cadru constă in elaborarea proiectului tehnic, asistenta tehnica şi execuţia lucrărilor pentru contractele subsecvente privind: proiectare si executie lucrari de modernizare si reabilitare de drumuri in Municipiul Slatina si va fi impartit pe 3 loturi, pentru fiecare lot se va incheia un acord-cadru cu un singur castigator. Prețul estimativ este de 100.151.336,00 RON.

Astfel că în această perioadă Primăria Slatina și Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public trag tare să finalizeze treaba. Perioada de depunere a ofertelor de asfaltare pentru cele trei loturi de străzi din Slatina incluse în acordul cadru s-a încheiat. Potrivit oficialilor de la DASIP s-a procedat deja la evaluarea părții tehnice și a documentelor de calificare.  Acum e  perioada ieeevaluării finale: deschiderea ofertei financiare! 19 asocieri de firme au depus documentația.

Lotul I- 7 ofertanți: SC Grup Primacons în calitate de lider, în numele Asocieri cu SC Construcții Erbașu SRL, SC General Trust în calitate de lider al asocierii cu SC HVID Consulting Groupe SRL și Transcom Caraiman SRL, SC Recon si Dojr SRL  în calitate de lider al asocierii cu cu Sc Padrino SRL și SC TehnoConsulting Solution SRL, SC Condor Pădurarul lider al ascocierii cu SC Secția de Proiectare Olt SRL, SC Drum Concept SRL lider al asocierii cu SC Irimat Cons SRL , SC Alexcor Trading SRL  în asociere cu SC Pegasus Engineering SRL și SC Top Deccon lider al asocierii cu SC Scadt SA, SC Drumuri și Poduri SA și SC Eurobridge SRL.

Lotul II- 6 ofertanți: SC Grup Primacons în calitate de lider, în numele Asocieri cu SC Construcții Erbașu SRL, SC Recon si Dojr SRL  în calitate de lider al asocierii cu cu Sc Padrino SRL și SC TehnoConsulting Solution SRL,  SC Condor Pădurarul lider al ascocierii cu SC Secția de Proiectare Olt SRL, SC Drum Concept SRL lider al asocierii cu SC Irimat Cons SRL , SC Alexcor Trading SRL  în asociere cu SC Pegasus Engineering SRL și SC Old&New Construct SrL, lider al asocierii cu SC Bebe Trans Rom SRL și SC Piramid Proiect SRL.

Lotul III- 6 ofertanți:  SC Grup Primacons în calitate de lider, în numele Asocieri cu SC Construcții Erbașu SRL, SC Recon si Dojr SRL  în calitate de lider al asocierii cu cu SC Padrino SRL și SC TehnoConsulting Solution SRL, SC Panadria SRL  în asociere cu SC Eurocerad Internațional SRL, SC Condor Păduraru lider al ascocierii cu SC Secția de Proiectare Olt SRL, SC Drum Concept SRL lider al asocierii cu SC Irimat Cons SRL și  SC Alexcor Trading SRL  în asociere cu SC Pegasus Engineering SRL.

Unii îl numesc ultimul tun pe 2018. Pentru că nu mai e timp și nu pentru că s-ar renunța la astfel de practici. Se pare că la acest moment e doar chestiune de ″procedură″, cărțile fiind deja făcute. 3 loturi, 3 câștigători diferiți, condiție impusă din fașă de autoritatea contractantă, însă nici o surpriză. Numai la o simplă citire a listei ofertanților, un aspect ″banal″ nu are cum să nu-ți atragă atenția: doar trei sunt firmele care nu se calcă pe picioare:Panadria a lui Adi Barbu, Old&New a lui Pisicu garantată la proiectare de nimeni altul decât prietenul lui Moț de la Piramid(n.n. noul cuplu în domeniu!) și General Trustul lui Spătaru finul chestorului, ajutat la proiectare de Caraiman-ul secretarului de stat de la Inspectoratul de Stat în Construcţii , Emil Albotă. O singură ofertă depusă, fiecare pentru un lot, diferit de celălalt. Ai zice că și-au împărțit frățește contractul. Viziuna constructorilor sau viziunea primarilor?! Să fie oare chiar aceștia trei câștigătorii? Sunt cărțile deja făcute pe transparență ZERO? La ultima conferință de presă, din vârful dealului primarul Moț a negat o astfel de informație apărută în spațiul public de cum s-a anunțat demararea procedurii. Dar dacă totuși după ieevaluare se confirmă?  Pe unde scoate Moț cămașa? Pentru că îi place sau nu, vreau sau ba, se apropie ziua decontului în fața alegătorului!

Așteptăm anunțul oficial prin care ″informația pe surse″ să se dovedească a fi doar fake-news!(OARE???)

P.S. E deja certitudine că pariurile sportive sunt deja apă de ploaie. La sigur mergi azi pe constructorii. Dacă în joc sunt și contracte pe bani publici, fie că vorbim de Consiliul Județean Olt sau de Primăria Slatina, câștigul e garantat! Iar firmele de casă le numeri pe degete. Aceleași pe toate drumurile, la toate parcurile!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!