Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CE DENUNȚĂ VÂLCOV CREȘTE MOȚ: ″PUIUȚII″S-AU RACORDAT LA BUGETUL PUBLIC!

09. decembrie. 2018

În septembrie anul trecut, în declarația susținută în fața completului de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în încercarea de a-și constui apărarea Vâlcov aducea în atenția opiniei alte afaceri noi de care nu se face vorbire în rechizitoriile DNA. Este vorba despre ″puiuții″ care au luat naștere după chipul și asemănarea celor pe care el împreună cu o parte din fidelii săi le-au pus la punct în timpul minivacanţei de 1 Mai, din 2011 de la Richmond Hotel Mamaia. „De la firmele iniţial înfiinţate şi despre care am discutat în acea minivacanţă de 1 mai, au apărut aproape pe la fiecare nişte puiuţi. Lângă Millenium a apărut SC Tea Invest, aşa o cheamă pe fata lui Daniel, Tea. Nu m-am implicat niciodată în administrarea acestor societăţi, nici în activitatea economico financiară sau de personal. Doar că am aflat din declaraţiile unor martori că aş fi avut treabă şi tot din declaraţiile altora am aflat ce se întâmpla de fapt în aceste societăţi, cine erau cei care erau cu adevărat implicaţi şi care făceau cu adevărat acte incompatibile cu funcţia cum spun procurorii”.

E cert, nu a reușit să-i convingă pe magistrați (n.n. care l-au condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în primă instanță) că nu a avut nici o implicare în activitatea economică financiară a celor patru societăți la care fac referire procurorii anticorupție, însă în ceea ce privește ″puiuții″, funcționează și azi și mai mult decât atât parte dintre ei sunt bine racordați la robinetul cu bani publici. La fel de bine sau chiar mai mult decât SC Millenium în timpul administrației Vâlcov-Prina, evaluează azi SC Tea Invest SRL. În deosebi la Primăria Slatina. Chiar dacă nu mai e nașu′ Vâlcov, e prietenul Moț și nu l-a lăsat… singurel la greu pe Daniel Bărbulescu. Dimpotrivă, toate imobilele și terenurile din patrimoniul Primăriei Slatina trec prin mâna evaluatorului de la societatea directorului adjunct al regionalei AFIR Craiova, cel care în dosarele lui Vâlcov are calitatea de martor denunțător(n.n. aceeași calitate o are și soția sa!). Și puține nu sunt deloc. Cel mai recent ″pachet″ îl reprezintă  imobilele – apartamente cu destinația de locuit, ce aparțin domeniului privat al municipiului Slatina pe care Primăria le-a scos la licitație. Precizare: e vorba de cel mai recent pachet nu singurul pentru că lista e lungă. Și pe cât de lungă pe atât de bănoasă! Asta înseamnă ″Continuăm să construim″- viziunea Emil Constantin Stelian Moț.

P.S. Efectele SC Millenium: Vâlcov dosar penal pentru instigare la dare și luare de mită(Tribunalul Gorj), Bărbulescu- dosar DNA! Doar ca idee…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!