Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HOLOGRAMA BUCLUCAȘĂ: NOUA PREȘEDINTĂ A AGENȚIEI NAȚIONALE A MEDICAMENTULUI- APROPIATĂ LUI IORDACHE- APROPIAT LUI VÂLCOV!

28. noiembrie. 2018

De unde sare iepurele când sare? De aproape, de pe lângă casa omului. Pentru că nimic nu e întâmplător și mai ales nimeni nu apare de nicăieri, totul e strategie! Pentru că normal, strateg!

În urmă cu ceva timp o știre al cărei subiect îl reprezenta noua conducere a Agenției naționale a Medicmentului se rostogolea în presa centrală. ″SURSE Un nou șef la Agenția Națională a Medicamentului, apropiat de Darius Vâlcov″, notau cei de la G4media.  Cin′ să fie, cin′ să fie? Numele ei nu apare în rechizitoriile celor treui dosare penale în care este judecat Vâlcov pentru fapte de corupție. Luate prin eliminare, în afacerile confirmate de procurori nu e de găsit. La SPA e bifat Anca Gușatu, la hotel conduce Dora, la Rupiah o însărcinase pe Bobicu, iar în domeniul tablourilor o specializa pe Larisa. Nici la cabinetul senatorial nu a fost văzută, acolo stingea zilnic lumina Bianca. Așadar, sursa nu a fost bine informată? Nicidecum, informația era corectă, între timp s-au făcut demersurile necesare astfel că azi președinte al ANMDM este cu acte în regulă Adriana Cotel. ″Domeniul″ în care s-a dat search a fost unul greșit. Unele voci zic că și rechizitoriul. Nu e ăla pe corupția din Primăria Slatina. Se pare că e altul dintr-o grămadă de patru. (n.n. în patru parcă zicea Iordache că călcat pragul DNA? Dacă-s mai multe ne angajăm să dăm erată!!!). Actuala președintă de la ANMDM nu e deloc străină de Municipiul Slatina. Cu siguranță cunoaște toate fântânile arteziene făcute de Vâlcov și fiecare groapă din carosabil prin prisma jobului pe care l-a deținut la un moment dat și care a presuspus mai multe drumuri la Spitalul Județean Slatina. Sursele o dau ca apropiată a lui Vâlcov dar și mai apropiată de-un prieten(n.n. în special de week-end, prietenii știu de ce!) de-al acestuia, același dintotdeauna Andrei Iordache, o dau dovezile. O hologramă buclucașă tare care, ce să vezi, fix în ziua în care a fost amplasată pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (aprilie 2014), a stricat cncediul a cel puțin două persoane. Era în preajma Sărbătorilor pascale, iar la acel moment(n.n. am consemnat pe speță!!!) unele voci vorbeau despre o decolare cu destinația Paris în care Andrei Iordache ar fi fost însoțit și de un prieten de nădejde, Mircea Ungureanu. Pe imaginile surprinse la acel moment Pisicu nu apare așadar informția ce-l viza nu s-a confirmat. Însă în ceea ce-i privește pe Iordache și apropiata lui Vâlcov, imaginile îi dau apropiați. Precizare: apropiați-umăr la umăr la check-in, ea cu bilete în mână el concentrat la… panoul de informare, normal! Restul, dacă e, e din cu totul altă poveste care nu ne privește!

Un lucru e cert: uneori tehnologia dăunează grav concediului(n.n. aprilie 2014), alteori e cea mai bună sursă de informare. Cum spuneam mai sus, iepurele sare întotdeauna de lângă casa omului. În cazul de față, noul președinte al ANMDM nu e străină de anturajul lui Darius Vâlcov! Dimpotrivă!

P.S. Iordache e tot la DSP(e drept tot cu sapa la temelie- poate într-un final dă de apă, un puț la SJU Slatina, cine știe…), dar cu siguranță se bucură când alții avansează. Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, nu doar în concedii, nu-i așa?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!