Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AVENTURILE LUI PAUL ÎN VIAȚA LUI LIVIU: DELICT DE OPINIE ȘI LA DNA?!

27. noiembrie. 2018

Proaspăt demisionat din funcția de ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu a catalogat public decizia de remaniere a sa ca fiind o execuție politică: ″delict de opinie, marca Dragnea!”. Pe plan politic, cel puțin până în acest moment, Paul pare decis să nu facă nici un pas în spate în ceea ce privește relația cu Liviu.  Nu retractează nimic din ce a spus public despre situaţia în care se află acum Partidul Social Democrat, în continuare așteaptă demisia lui Dragnea după ce în primă instanță a ignorat ultima decizie a CEX-ului PSD. Lăsând la o parte faptul că am avut are de o premieră ca într-un for de conducere să se dea vot pentru o demisie de onoare(n.n. ori e act unilateral de voință, ori nu mai suntem golani!!!) războiul dinte cei doi prieteni(sau fosți, o certitudine nu avem în acest sens!) nu se duce numai pe acest plan. Se vânează și pe un al doilea fond, e drept, unul atipic, nu în codrii Teleormanului ci în sediul DNA.

Manda, Vlase, Bădălău, şi Oprişan au fost chemați recent la DNA ca martori în dosarul Tel Drum. Interogatoriile au vizat chiar partidele de vânătoare, așa cum a confirmat Niculae Bădălău pentru RISE: ”Am fost acolo la invitația asociației de vânătoare. Am fost și audiat la DNA pe subiectul ăsta, chiar săptămâna trecută. M-am întâlnit la vânătoare și cu Manda, da, e prietenul meu. Cu Liviu Dragnea nu cred, că el nu avea dreptul de portarmă pe vremea aia, că avea proces și permisul retras. Credeți că eu îi cunosc pe directorii de la Tel Drum? Cine dracu e Pitiș pentru mine? Pentru dumneavoastră posibil că e, dar pentru mine nu e nimeni. Să fie sănătos! Tel Drum ăsta ce e, vreun minister? Nu e vreo vedetă națională. Eu sunt politician, nu-i știu.” Ori dacă-i vorba de partidele de vânătoare de odinioară, așa cum am arătat, Stănescu a fost printre campioni. Nu la pradă ci la prezență. Cu arma la picior a stat de 13 ori, așadar ar putea deveni naratorul unor povești interesante. Nu vânătorești, sic! Azi cel puțin telenovela pare că nu se va opri aici. Deosebit de interesant este dacă în fața procurorilor anticorupție proaspătul demisionar va face tot ″delict de opinie″.

Să nu scăpăm din vedere un aspect totuși: când va fi citat Stănescu va merge în fața procurorilor anticorupție ″umilit inutil şi fără niciun argument″ chiar de amfitrionul partidelor de vânătoare, în jurul căruia pare că se creionează dosarul de la DNA.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!