Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VAIII, DA CE-AVEM NOI AICEA? ERA PLIN DE CĂPRIOARE, IERI I-A NIMERIT ALICEA!

20. noiembrie. 2018

De ce Paul Stănescu, remaniat luni din funcția de ministru al Dezvoltării și vicepremier în Guvernul Dăncilă(n.n. de CEX!), nu este nici pe de parte o victimă?Nu pentru că e Dragnea a devenit peste noapte omul rău, să fim realiști, e acelși individ venit din PD-ul lui Băsescu, același cu șosete flaușate de la Teleorman cu… lipici la baroni! Nu, nu. Pentru că Stănescu, orbit de o prietenie cu care ani de zile a defilat, chiar și atunci când alții l-au tras de mânecă, nu doar că a fost mâna cu care Dragnea a băgat gunoiu′ sub preș ci  i-a stat și paravan(n.n. vezi episodul Grindeanu, Tudose, Ponta, etc)! Dar mai les pentru că #TeleormanLeaks și pentru că milioane de euro au fost livrate din banii județului în contul firmei Tel Drum ani la rând. De acord, azi Stănescu, rămas ″neremaniat″ grație președintelui, joacă tare pe aceeași linie a ultimelor săptămâni însă să nu ignorăm sau mai mult să ne facem că plouă în fața evidențelor, a documentelor, a realității până la urmă.

Potrivit dezvăluirilor făcute de jurnaliștii de la rise project,  după Nicușor Constantinescu de la Constanța, baronul de la Olt a răspuns prezent la cele mai multe partide de vânătoare organizate de gruparea “Dragnea”.  Stănescu  a vânat de 13 ori în codrii Tel Drum(n.n.la cea de-a patra partidă i s-a înfundat, l-a lovit alicea direct în funcție!!!). Din 2013 și până anul trecut a tot tras cu pușca după căprioare fostul ministru.

Pe 5 ianuare 2013 , cu o lună înainte ca Oltul Puternic să alimenteze onturile Tel Drum cu  7,2 milioane de lei, prin cerere directă de ofertă, pentru „lucrări de construcții și drumuri” în județul Olt, Stănescu a îndurat gerul Bobotezei(doar a ochit, fără țintă însă!) alături de alți baroni și directori ai Tel Drum la paranghelia organizată de  lângă Pădurea Mândra, pe fondul de vânătoare numărul 9 din Teleorman, numit „Între Olturi”.  dLiviu Dragnea a patronat evenimentul care s-a întins pe două zile. La lăsarea întunericului, dar la lumina unui foc de tabără, baronii PSD au numărat prada, marcând momentul cu filme, glumițe, poze de grup și selfie-uri mândre cu trofeele: 10 mistreți și 3 căprioare. La lăsarea întunericului, dar la lumina unui foc de tabără, baronii PSD au numărat prada, marcând momentul cu filme, glumițe, poze de grup și selfie-uri mândre cu trofeele.

În 2015 șeful PSD Olt a petrecut ziua îndrăgostiților cu Dragnea și gașca. 30 de mistreți și 17 fazani per total, Stănescu pe persoană fizică 5 bucăți mistreți.  Partida a continuat și pe 15 februarie 2015 în aceeași companie politică, doar că acum pe fondul de vânătoare Turnu Măgurele. Victime: 20 de mistreți și 7 fazani.

La cheful vânătoresc din weekend-ul 18 și 19 decembrie 2015 pregătit cu arma la picior, pe lângă prezențele obișnuite- implicit Stănescu- a fost și cel mai jurist dintre inginerii de la Caracal, Iordache. În pădurile Mândra și Beciu, pe fondurile de vânătoare cu numărele 9, respectiv 11 ale Asociației Turris

Un an mai târziu, pe 9 ianuarie 2016, ″vânătorii roșii″ au revenit în codrii Tel Drum. De data aceea haiducia s-a înfăptuit în pădurea Turnu Măgurele, înscrisă drept fondul de vânătoare cu numărul 4 în registrele Asociației Turris, și a răpus 11 mistreți, 1 fazan, 10 iepuri, 2 vulpi și un șacal.

La o lună după de partidul a câștigat ultimele alegeri parlamentare gașca s-a reunit să sărbătorească. 8 ianuarie 2017, în pădurea Turnu Măgurele, Stănescu nelipsit bineînțeles, 7 mistreți, 9 iepuri, 9 fazani și 3 căprioare căzând în acea zi sub alicele a 19 viteji.

Partidele de vânătoare nu s-au încheiat. Au continuat și după cea din ianuarie anul trecut, numai că despre acestea nu mai fac vorbire documentele din valiză ci realitatea politică a acestor zile. La începutul săptămânii a fost una în care Stănescu a primit o alice. ca partidele de vânătoare, paranghelia a continuat a doua zi cu refuzul președintelui de a-l remania din funcția de ministru al Dezvoltătii. Se anunță continuarea, pe un alt fond de vânătoare- funcția de președinte al PSD Olt. Prada nu se va mai număra în capete de mistreți și căprioare, sunt luate la țintă ″victime colaterale″.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!