Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPERAȚIUNEA SCUT ÎN JURUL TĂTICULUI: TOMESCU, ACELAŞI PION PE TABLA DE ŞAH A LUI VÂLCOV!

13. noiembrie. 2018

《 Si zice ca ar fi zis DARIUS: Ba, daca se ajunge la nu stiu ce…, cu o lacrima asa in colt s-a intors si a zis a… Eu mi le asum pe toate. Nu o sa va las pe niciunu’ asa.》

Aşa se îmbătau cu apă chioară (promiaiuni deşarte) pulifricii prinşi în corzi de procurorii DNA intrați pe firul afacerilor manevrate de actualul consilier al premierului Dăncilă. Păreau chiar să creadă în „lacrima din colț” cum reiese din stenogramele de la dosar. Asta până când rând pe rând ulterior sub formă de grămadă au ajuns la DNA şi-au văzut cum nu doar ca nu şi-a asumat nimic dar s-a spălat pe mâini indicând pentrh fiecare afacere câte un vinovat, altul decât el bineînțeles. Le-a promis: nu o sa va las pe niciunul asa! Şi nu i-a lăsat şi nici nu intenționează să-i lase. Ce-l puțin până când nu se va tranşa situația lui… penală!

E om de… cuvânt! Drept dovadă e chiar cererea de citare în calitate de martor a lui Cristi Tomescu(Cafmin) în dosarul de la Tribunalul Dolj în care este judecat pentru luare de mtă. Vâlcov nu lasă pe niciunu′ așa. Închide nu doar cercul pulifricilor dar și pe cel al ″colegilor inculpați″ din dosarul de la ICCJ în care a primit deja pe fond o condamnare de 8 ani executare. S-au prrindat la bară toți: de la Prina pe care Vâlcov îl cere inculpat în același dosar având în vedere faptul că mai mulți martori îl indică pe acesta din urmă ca fiind persoana care i-a contactat nu doar pentru remiterea unor tranșe din șpagă, ci care a cerut comisionul- vezi denunț Păduraru«Prina mi-a spus ca banii trebuie sa-i dau ca sa se semneze contractul si sa mi se faca platile la timp. Când mi-a cerut comisionul, ne-am intalnit in fata Directiei Economice, acolo m-a chemat» , la Șușală ale cărui declarații încearcă să le demonteze acum cu ajutorul unor martori indicați chiar de el şi Timofte Bogdan- cel care s-a ocupat de renovarea Hotelului City prin  SC Bogmar. Lipsea așadar Tomescu. Dacă la ICCJ i-a „ținut companie”- e drept din aceeași calitate de inculpat- sa fie şi la Dolj, măcar ca martir. Şi nu unul oarecare ci cerut de apărare!  Unii-i zic privilegiat, el se jura că nu-i aşa dar rămanâne de văzut cum joacă… „TĂTICU'”. Până acum un lucru e cert: Vâlcov are grijă (!!!) să închidă circul, să ″remedieze″ situația și implicit, cum spuneam mai sus, să-și țină promisiunea-nu lasă pe niciunu’ asa- iar Tomescu rămâne un pion pe tabla lui de şah!

P.S. Zice-o vorbă: nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită!😉

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!