Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SOȚUL FOSTEI JUDECĂTOARE MARINESCU ELIBERAT CONDIȚIONAT DIN PUȘCĂRIE!

22. octombrie. 2018

 Iuliu Severus Marinescu, soțul fostei președinte a Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, condamnat în același dosar de corupție la trei ani cu executare pentru spălare de bani, în formă continuată, a fost eliberat condiționat. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

Solutia pe scurt: Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul MARINESCU IULIU SEVERUS, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 263/2017, emis în baza sentinţei penale nr. 184/2016 a Curţii de Apel Craiova. În baza art. 275, al. 3 C. pr. pen. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275, al. 6 C. pr. pen. Suma de 65 lei reprezentând 50% din onorariul pentru avocat Borcoş Cristina, apărător desemnat din oficiu potrivit delegaţiei nr. 3036 eliberată de Baroul Mehedinţi la data de 02.10.2018, rămâne în sarcina statului şi va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 09.10.2018 la sediul Judecătoriei Drobeta Tr. Severin.

Iuliu Severus Marinescu mai este inculpat într-un dosar de corupție, alături de fostul primar Minel Prina, Mihaela Stana promovată de Emil Moț în funcția de director adjunct, cu atribuţii pe marketing, al CSM, Mirela Pătru, fost director al DADP Slatina și  Gheorghe Beznea (expert evaluator imobiliare). Dosarul are ca obiect infracţiuni de corupţie, iar municipiul Slatina este parte vătămată, în prezent fiind strămutat de la Tribunalul Olt la Tribunalul Mehedinți.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!