Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECĂTORII PRELUNGESC SUSPANSUL ÎN DOSARUL DE CORUPȚIE DE LA FINANȚE OLT

17. octombrie. 2018

Judecătorii Tribunalului Olt prelungesc suspansul în dosarul în care mai mulți angajați de la Finanțe Olt inclusi directorul instituției-Florin Diaconescu, au fost trimiși în judecată de Direcția Națională Anticorupție. Pronunțarea unei soluții pe cameră preliminară a fost amânat cu încă două săptămân. La termenul anterior instanța a încuviinţat în parte cererile formulate de inculpaţii Pop Constantin şi Miroiu Elena prin intermediul apărătorului ales,  în sensul că admite cererea privind emiterea de adresă către D.N.A., respingând cererile de emitere a unor adrese către DNA – Structura Centrală şi S.R.I. Bucureşti, ca nefiind utile cauzei. Totodată a fost admisă și crerea formulată de aceiași inculpaţi prin intermediul apărătorului ales privind emiterea unei adrese către Biroul Expertilor Judiciari Dolj. Dispune emiterea celor două adrese. Deși inițial pronunțarea fusese stabilită pentru miercuri(17.10) o decizie nu a fost încă luată.

17.10.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: CPrel-CPi 1
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: În baza art.391 alin.2 C.p.p., amână deliberare şi pronunţare la data de 31.10.2018. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu azi, data de 17.10.2018, la Tribunalul Olt.
Document: Încheiere – Amânare ulterioară a pronunţării    17.10.2018
Print

One thought on “JUDECĂTORII PRELUNGESC SUSPANSUL ÎN DOSARUL DE CORUPȚIE DE LA FINANȚE OLT

  1. Ca si cititor al editorialului dvs am o rugaminte de simplu cetatean care citeste presa dar merge si pe strada prin oras. si vorbeste cu altii.Am urmarit povestea functionarilor de la finante si m-am ingrozit de rautatea oamenilor .Oamenii sunt nevinovati si directorul si cei doi colegi ai lui toata lumea stie dar nimeni nu are curajul sa spuna iar Dinca denuntatoarea un animal de om ca toti patronii o cunosc ce hram poata. Ce a facut acest Animal nu sunt denunturi ca oamenii sunt nevinovati sunt minciuni, inventii spune ca sa isi scape propria piele.A distrus vieti, destine, cariere i-a terminat de tot si va rog daca aveti putere prin articolele dvs, Salvati acesti oameni, sunt nevinovati lasati fara loc de munca si purtati prin judecata. O judecata corecta si impartiala de asta au nevoie in primul rand sunt oameni nevinovati si apoi functionari cu functii de conducere.HAIDETI SA ARATAM CA SUNTEM OAMENI SI SA LE INTINDEM O MANA DE AJUTOR CA IN VIATA TOTUL SE PLATESTE SI BINELE SI RAUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!