Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMN′ PRIMAR NE PRIVATIZĂM ȘI NOI NU ȘTIM?

09. octombrie. 2018

Pentru anul în curs Primăria Slatina are un program de achiziții publice amplu și mai ales diversificat. De la baloane tricolore(n.n. 650 la număr vrei 5.000,00 lei fără TVA), la diverse servicii. Dintre toate una pare mai cu moț. Și nu pentru suma pe care municipalitatea e dispusă să o plătească celui ce va câștiga licitația- 10.000,00 fără TVA din bugetul local- ci pentru obiectul ei:″ Servicii de elaborare procedura operationala pentru privatizarea societăților comerciale la care Primaria Slatina are aport integral sau majoritar la capitalul social″. Cum așa? Despre ce e vorba în propoziție? Se pregătește administrația Moț de vreo privatizare și a omis să informeze contribuabilul pe modelul Aceti? Dacă răspunsul e afirmativ, care din societățile Primăriei Slatina a picat la zar? Poate vrea prietenul Dumi să ia DUS-ul pe persoană fizică, sau poate a ajuns edilul Moț Emil Constantin Stelian la ideea că e mai bine să înstrăineze SC Parc Industrial, având în vedere că anual mai dă din buget ceva bănuți să fie plătite măcar indemnizațiile membrilor Consiliului de Administrație, sau poate pentru Loctrans au apărut cereri… Orice variantă e posibilă, mai ales că suntem în situația de-a sufla și-n iaurt după ce Vâlcov ne-a ars cu ciorbă! Ca atare, se impune ca cineva, în cazul în care primarul nu-și pierde timpul cu ″prostii″ să facă lumină și să vină cu lămuriri pe această speță.

Poate așa trebuie, poate-i obligă vreo lege, poate vreun consilier, poate a apărut din greșeală acest punct în ″Programul anual al achizițiilor directe pe 2018″, mai ales că abia ce a dat în urmă cu doar două zile dispoziție primarul să fie completat programul- un fleac, o achiziție  a unui autoturism- 70638,00, bugetul local.  Noi suntem deschiși și chiar solicităm lămuriri!

P.S. Doar ca detaliu… nesemnificativ: persoana responsabilă cu aplicarea procedurii de atribuire este Maria Vâlceleanu, perioada estimată pentru derularea achiziției fiind aprilie-decembrie 2018!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!