Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CHETĂ PENTRU VÂLCOV: CNCD L-A AMENDAT PENTRU DISCRIMINARE!

03. octombrie. 2018

În timp ce completul de 3 judecători de la ICCJ  încă ″lucreză″ la redactarea motivării în dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare,  Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a luat decizia de a-l sancționa pe Darius Vâlcov ș cu amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei pentru postare făcută pe pagina de socializare.

Fapta domnului Vâlcov Darius Bogdan, din data de 2 septembrie 2018, de a posta pe pagina sa de socializare un material video reprezentând un montaj care sugerează că Forumul Democrat al Germanilor din România reprezintă o organizație nazistă, sub semnul svasticii era pus semnul de egalitate între Grupul Etnic German, organizație fascistă din timpul celui de-al doilea Război Mondial, și Forumul Democrat al Germanilor, constituie faptă de discriminare. De asemenea, materialul video sugerează că președintele României este liderul unei organizații naziste”, se arată în decizia CNCD. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7).

Ce mai e pentru consilierul lui Dăncilă o amendă de 2.000 de lei. Nici cat valoarea celui mai ieftin tablou ascuns pe sub pat. Un fleac, mai ales  când ai și o condamnare de 8 ani executare. Plata oricum se face din bani publici!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!