Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU TREBUIE(!!!) SĂ RĂMÂNĂ PREȘEDINTE AL PSD OLT! NU E DUPĂ ARMETICĂ!

23. septembrie. 2018

După CEX-ul de vineri Stănescu TREBUIE să rămână la conducerea organizației PSD Olt! Şi asta nu pentru că l-ar recomanda calitătile sale de bun lider ci pentru că TREBUIE să scoată căruța la mal. Una pe care nu doar a dus-o în mlaștină ci pare că(conștient sau nu) o va împinge suficient de departe de mal încât cu greu, unii spun chiar imposibil, va mai fi scoasă la mal. Nu pentru că s-a numărat printre inițiatorii scrisorii prin care i s-a cerut demisia lui Dragnea, pentru asta a primit votul de încredere al organizației, ci prin modul slugarnic în care a ales să se comporte și să reacționeze imediat după finalizarea CEX-ului. «Veți mai rămâne în funcția de ministru și vicepremier? Nu știu, CEX-ul hotărăște!»

Ups! Răspuns greșit!!! De vineri seara Stănescu trebuie ″ajutat″ să înțeleagă(n.n. forțat dacă nu a făcut-o până acum de bunăvoie) că nu mai e vorba în ecuație despre propria-i persoană. Nu, nu! Păstrarea funcției de ministru este pentru Olt (nu pentru PSD Olt!),  pentru toti primarii și locuitorii județului. Nu si-a luat-o de acasă, ca de altfel și mandatul de senator și de ce nu chiar de președinte de partid. A obținut-o pentru că niște primari au garantat în fața alegătorilor pentru el, pentru că niște unii de la partid au bătut ulitele judetului și multe alte astfel de acțiuni la care el a cam fost absent. Pentru că,  nu-i așa, era domn′ președinte! Si pentru că…. vot de încredere, cum s-a intamplat și în urma cu o saptămână la teambuilding-ul de la cort. Ori, a vrut mână liberă să ″ia cea mai bună decizie″ (un om în numele unei întregi organizații), mână liberă TREBUIE să-i dea partidul și de acum înainte, să-și duca crucea până la capăt, să păstreze functia de ministru și nu să o cedeze la prima strigare pentru că a strâmbat daddy din mustață! Poate în schimb să renunțe la idemnizația(mandat) de senator, aici poate fi  altă mâncare de pește!

Azi Oltul este băgat de Dragnea în aceeași oală cu restul organizațiilor care au obținut cele mai mici scoruri la ultimele alegeri: «Nu există lider mai puternic sau organizație mai puternică sau mai slabă. Toți sunt la fel» Merit exclusiv… Stanescu! Si, facem precizarea încă o dată(n.n. în cazul în care trompetele pricep mai greu) nu pentru că a votat împotriva lui Dragnea, ci pentru că a ales să latre făra să muște, pentru că ani la rând a fost paravan atât pentru Dragnea cât si pentru Vâlcov, iar azi, fix acesti doi indivizi vor „avea grijă” de Olt de acum înainte! Pentru asta Stănescu TREBUIE să rămână președinte si după 8 octombrie și nu să-și caute om cu ziua(de fapt l-a găsit deja) căuia să-i arunce în brațe o organizație care azi este considerată paria în partid. El TREBUIE să intre în mlastina până la gât (sau mai mult de atât!). Să vorbim „clar și apasat”: nu pentru PSD Olt ci pentru Județul Olt. În ceea ce-i privește strict pe social democratii olteni, din aceeasi poziție (e pozitie sau animal?), de ieri se pot pune pe treabă, primii în top, să iasă Dragnea bine la referendum! Armetică carlani! Cu arma la picior, păi altfel cum?

P.S. Am spus-o înainte de CEX: dacă „puciştii” vor pierde la vot, se transformă în ținte sigure. Pe asumare!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!