Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI: TATĂL IUBITEI LUI VÂLCOV UNS DE DRAGNEA CONSILIER LA CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI!

10. septembrie. 2018

Detalii noi, pe cât de interesante pe atât de revoltătoare, ies la iveală despre adevăratele motive pentru care Darius Vâlcov, condamnat deja de o instanță la 8 ani de închisoare pentru fapte de corupție, nu doar că duce în cap intreg PSD-ul, dar a subjugat Guvernul României manevrându-l după bunul plac și în propriul interes. Pentru asta are nevoie să-și impună oamenii fideli în funcții cheie. Și cine ar putea să-i urmeze mai bine ordinele dacă nu chiar viitorul socru(posibil…) pe care a avut grijă să-l aducă de la Focșani la Capitală și să-l pună într-un loc căduț dar de unde se pot trage și sfori. În octombrie 2017 odată cu numirea secretarului general al Guvernului, Mihai Busuioc, ca președinte al Curtii de Conturi,au mai fost votati patru consilieri de conturi cu mandate de noua ani. Unul dintre ei este chiar Dumitru Aurel(DUMITRU_AUREL (1)), tatăl Andreei Dumitru, iubita consilierului lui Dăncilă, votat cu 267 voturi „pentru“ și 103 „împotrivă“.  Dumitru este focșănean și a fost, potrivit presei locale, comisar superior în cadrul Gărzii Financiare Vrancea în perioada 2003 și 2013. În 2011, ca urmare a reorganizării ANAF, și-a pierdut poziția din Garda Financiară după ce a picat examenul pentru unul dintre locurile de comisar scoase la concurs(n.n. a acumulat 41,67 puncte dintr-un total de 100). A revenit în Garda Finaciară  în 2012 până în noiembrie 2013, după care între februarie 2014 și mai 2015 a lucrat ca director comercial la o firmă din București, Albeni Consult SRL. Între mai 2015 și octombrie 2016, Aurel Dumitru a fost inspector superior la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, regiunea Suceava. Vreme de un an, între octombrie 2016 și octombrie 2017, când a fost votat de Parlament în conducerea Curții de Conturi, conform CV-ului pe care l-a depus la Camera Deputaților, Aurel Dumitru nu a mai lucrat nicăieri.

Nu e prima dată când Vâlcov își numește apropiații în diverse posturi cum la fel nu ar fi nici prima dată când membri ai familiei ar fi chemați să dea cu subsemnatul în fața anchetatorilor. Să nu uitam că în dosarul de la ICCJ pe lângă fosta soție Lavinia Șandru au mai fost citați ca martori și fratele acesteia(făcut peste noaptea proprietar peste vreo 50 de hectare de pământ arabil la Piatra Olt)dar și tatăl său ″proprietar″ declarat(verbal!!!) a celor 3 lingouri de aur găsite de procurori în seif.

Iată așadar că nu doar frica de pușcărie îl mână-n luptă pentru că are doar două soluții clare: fie amnistia și grațierea, fie un bilet de avion doar dus!

Print

One thought on “ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI: TATĂL IUBITEI LUI VÂLCOV UNS DE DRAGNEA CONSILIER LA CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!