Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PDL- DRAGOSTEA LOR!

05. septembrie. 2018

În ultima perioadă tot mai multe voci chiar din interior(vezi Firea) dar și din media centrală vorbesc despre faptul că agenda partidului dar mai ales a Guvernului e transmisă de Vâlcov supă o consultare în prealabil cu cele două prietene- Irina Tănase și Andreea Elena Dumitru(să nu mai existe confuzii!). Ba chiar nașu′ Gușă vorbea zilele acestea despre cum se derulează aceste întâlniri.

Dar să o luăm cu începutul, unde observăm că de-a lungul timpului, cel puțin în ceea ce privește cuplul Vâlcov-Andreea pașii i-au purtat cam spre aceleași zone de… interes. Ambii s-au aflat la un moment dat în sjujba PDL-ului. El primar la Slatina, ea slujbaș la o firmă de consultanță politică Fresh Mint SRL, controlată  până în 2008 de fostul ministru PDL al Transporturilor, Alexandru Nazare.  Pe filiera politică, societatea s-a ocupat de campania electorală a mai multor membri PDL, inclusiv la Slatina, acolo unde a ajuns chiar cea care astăzi îi este parteneră lui Vâlcov. De altfel, inclusiv de campania de la parțialele din februarie 2013 a lui Minel Prina s-a ocupat aceasta. Acesta a fost, spun surse din anturajul celor doi, și momentul în care… s-au ″împrietenit″. Nu este însă singura legătură cu PDL. În martie 2012 Andreea Dumitru era secretar personal al ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare (vezi declaratie 9.03.2012Dumitru-Andreea-Elena_2), menținându-și poziția și după ce ministrul a fost înlocuit cu Anca Boagiu(vezi declaratie 7.05.2012Dumitru-Andreea-Elena_1). 2012 a fost și anul în care Darius Vâlcov a demisionat din PDL și implicit de la Primăria Slatina, și tot atunci s-a încheiat și ″cariera″ domnișoarei la Ministerul Transporturilor.  Dar cu toazte astea ″comunicarea″ nu s-a oprit aici. Dimpotrivă, ceea ce a urmat(n.n. și va urma!!!) este și mai interesant. Doar e dovedit lucru că Vâlcov a dezvoltat chiar o pasiune(alta pe lângă cea de colecționar de tablouri din șpăgi și mai nou de dosare penale), aceea de a creiona pe coli A4 planuri de afaceri. Țineți aproape pentru că… nici nu știți ce pierdeți!

Print

One thought on “PDL- DRAGOSTEA LOR!

  1. Tatal iubitei lui Valcov,a fost pus la Bucuresti consilier la Curtea de Conturi-Aurel Dumitru,aici trafic de influenta si combinatii,iar Andreea pana nu demult participa la licitatii prin strainatate pentru spalarea de bani prin tablourile lui Valcov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!