Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ALERTĂ FALSĂ: ″BOMBA″ LUI VÂLCOV, BALON DE SĂPUN SPART DE DRAGNEA!

02. septembrie. 2018

E dovedit, e recunoscut, nu mai e așadar nici un dubiu: disperarea care l-a cuprins pe consilierul Vasilicăi a atins cote alarmante. Amărâtul de Vâlcov cum îl alintă de ceva vreme nașu′ Gușă dă rateuri grave. Să fie oare cel mai apropiat consilier al său- cine altul decât partenera Andreea-  în pană de idei? Sau e doar ceea ce spuneam încă din momentul în care Vâlcov a candidat la parlamentare, în deosebi când a fost delegat la Buget, și a confundat provincia cu Capitala, o mână de slătineni cu o țară întreagă, posturile tv centrale cu Olt TV-ul pe care-l controla și finanța prin mecanismele de spălare a șpăgilor? Indiferent care din cele două variante sunt cauza(posibil ambele) balonul de săpun(ceea ce a fost defapt acest personaj- vezi evaluator, eminență cenușie, etc) se sparge. Încet dar sigur. Nici măcar victimizările nu-i mai ies cum îi ieșeau odată, pe vremuri când deși rula zeci de miliarde de lei(negri!!!) ieșe pe sticlă(cum am spus, la televiziunea de casă) și aproape cu o lacrimă în colțul ochiului- nu știm dacă era aceeași pe care o folosea și când le jura pulifricilor că nimeni nu va face o zi de pușcărie- îndemna telespectatorii să acorde toată încrederea ″ unui amărât primar de oraș care nu a fost în stare să pună cărămidă pe cărămidă să-și facă o casă″. E drept, nu a construit nici una de la zero. Nu o casă, ci niște blocuri, a achiziționate vreo câteva imobile prin centru Vechi și să nu uităm, cel mai important, vila din Stockholm(fosta galerie). De fapt chiar pragul devenit deja celebru, pe care ce să vezi a găsit un protocol secret Vâlcov pare că este fix în acest imobil care după ce procurorii l-au arestat a avut un parcurs cel puțin interesant(subiectul merită dezvoltat în perioada următoare) însă fără a se interveni în vreun fel la ultimul etaj, mobilat și destinat consilierul încă de la achiziție(prietenii știu, e vremea să afle și publicul larg).  Revenind la disperarea care-l mână în tot circul ultimei perioade, e certitudine că nu a ținut victimizarea dar adevărata bombă vine chiar de la Liviu Dragnea: ″dezvăluirea protocolului″ n-a fost de fapt nici o dezvăluire. Nimeni nu s-a dus după fentă cu excepția slugăreilor, ei fiind de altfel parte din scenariu. Cum spuneam eșecul e recunoscut de daddy cu subiect și predicat în timpul conferinței de presă susținută  după CEX-ul de la Neptun:

″Rep: Domnule Dragnea, cine știe unde stă Darius Vâlcov. Cine a pus protocolul pe prag, aveți încredere în el?

L.Dragnea: Am încredere în el pentru că Darius imi e prieten. Da am o întrebare timidă: ce s-a întamplat a doua zi după seara în care Darius a publicat protoculul pe pagina sa, nu am văzut nimic, nici o televiziune, nimic nu a dat nici o știre, nu a vorbit despre el? Nu era o știre? Era o știre…

Rep: E vorba de legalitate domnule Dragnea?

L.Dragnea: Păi da, de unde stim că nu e un fals? Si voi nu ati dat nici macar un fake news, nu ați rostogolit-o deloc

Ce avem noi aici?!(citat din consilier!)Fiasco total, dovedit și iată recunoscut, bomba era oricum… dezamorsată!

Acesta-i doar un aspect a ceea ce anunța Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță, o adevărată BOMBĂĂĂ!!! Partea care reconfirmă disperarea vine de la noul dosar penal deschis de Parchetul General pentru  încălcarea articolului 305 din Codul Penal ce vizează neglijenţa în păstrarea informaţiilor. Cel puțin nu a renunțat la pasiunea de colecționar: nu mai cumpără tablouri, adună dosare( unul la ICCJ, unul la Tribunlul Dolj, unul la Tribunalul Gorj). Și după o bombă vine alta că-i perseverent, doar v-am spus. Duminică a publicat, în aceeași manieră care l-a consacreat, sfidând legea, un nou document. De data aceasta este vorba despre un certificat medical. Nu este al lui, cel pe care îl flutura pe vremuri Renică Diaconescu(n.n. poate ar fi bine de readus în actualitate, tot pe prag, poate-l publică tot Vâlcov…) și pentru care Vâlcov anemința cu plângere penală, ci al unui cetățean care cu siguranță nu și-a dat acordul iar legea interzice divulgarea informaţiilor medicale fără acordul pacientului!

#incetincetisor

#iesemotivareavinepronuntarea

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!