Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ACORD DE RECUNOAȘTERE CU PROCURORUL ÎN DOSARUL DE LA FINANȚE OLT

18. iulie. 2018

Denunțătorii din dosarul în care mai mulți angajați ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt au fost trimiși în judecată într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciu a fost estimat la aproape 9 milioane lei care solicită acord de recunoaștere cu procurorul într-una din disjungeri. Mariana Dinca şi Vasile Ionel Horia au ales să meargă pe procedura simplificată în timpul cercetării penale în sensul recunoașterii faptelor de care sunt acuzați, în fața procurorului de caz. Încuviințarea acordului de recunoaștere de către Tribunalul Olt le poate aduce celor doi inculpați reducerea cu o treime a pedepsei, termenul pentru pronunțare fiind stabilit pentru septembrie după ce judecătorul a dispus conexarea celor două cauze.

Print

3 thoughts on “ACORD DE RECUNOAȘTERE CU PROCURORUL ÎN DOSARUL DE LA FINANȚE OLT

  1. FACETI UN SONDAJ SI VETI AFLA CINE SUNT DENUNTATORII SI VETI AFLA LUCRURI GREU DE IMAGINAT PE UNDE AU TRECUT SI CE AU FACUT SI FITI CORECTI FATA DE SEFII ASTORA CARE AU AJUNS IN DOSAR NEVINOVATI TOT ORASUL STIE . AVETI CONSTIINTA SI AJUTATI SA ISI DOVEDEASCA NEVINOVATIA CA MAINE – POIMAINE PUTETI SA PATITI LA FEL CA EI CA ASTIA CARE DENUNTA, NENOROCITII AU O IMAGINATIE FARA LIMITE. ACUM A FI DENUNTATOR A DEVENIT O MESERIE PLATITA BINE.

  2. Ce sa recunoasca nemernica asta sa inventeze poate ca daca avea ceva de spus spunea de 4 ani de cand e fapta ei toti stim ce facea nebuna asta dar suntem lasi si nu avem curajul sa spunem. Asta e adevarul gol golut. Speranta pentru o justitie corecta si onesta si sanatate pentru acesti oameni si familiile lor sa poata sa lupte ca nici ei nu stiu cum au ajuns aici iar pentru ea are Dumnezeu grijaaaaaa

  3. Vai de mama noastra in ce tara traim oameni purtati prin judecata sa dovedeasca ca sunt nevinovati si ajunsi inculpati dupa vorbele unor nenorociti.care nu au nici mama nici tata.Am auzit de Diaconescu si tot respectul pentru demnitatea de care a dat dovada ca i-a lasat pe toti sa latre cat au putut.Omul e nevinovat mergeti daca vreti sa va convingeti sa vedeti ce spun toti care l-au cunoscut si pe el dar si pe Dinca ca e usor sa-i faci rau omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!