Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VIN VREMURI GRLE PENTRU HOTELUL LUI VÂLCOV: TRIBUNALUL OLT A ADMIS VÂNZAREA BUNURILOR!

12. iulie. 2018

În noiembrie 2015 când procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de inculpatul Vâlcov cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită(2 fapte) și tragic de influență au instituit și  măsura sechestrului asigurator asupra unor bunuri-piese de mobilier folosite la amenajarea hotelului pe care inculpatul îl deține în municipiul Slatina (comunicat).

De la acel moment până în prezent de folosința acelor bunuri s-a bucurat și a adunat profit patroana din acte a hotelului, cea desemnată chiar de Vâlcov, Dora Barbu. Asta deși atât lucrările de renovare cât și achiziția bunurilor respective au fost efectuate prin SC Bogmar Pro-Design, una din firmele înființate de inculpat și introdusă în circuitul financiar fictiv prin care ai fost spălate șpăgile. Însă pare că bucuria le va fi luată în curând după ce judecătorii Tribunalul Olt au încuviințat evaluarea și valorificarea bunurilor în dosarul privind insolvența Bogmar Pro Design.

Mai mult, de decizia a fost susținută de Adunarea Creditorilor în deosebi de creditorul majoritar AJFP Olt. Rămâne de văzut dacă vânzarea bunurilor din City Hotel va putea fi făcută acum de administratorul judiciar al SC Bogmar Pro-Design având în vedere că procurorii anticorupție au instituit sechestrul înainte de intrarea în insolvență a societății. Indiferent de situație și de cine se va ocupa de valorificarea bunurilor cncluzia este una singura: banii vor ajunge la bugetul de stat! Chiar dacă Dora Barbu, cea „desemnată” de Vâlcov patroană a  City Hotel, își va păstra interesul manifestat pentru achiziționarea bunurilor încă înainte ca instanța sa ia decizia, de această dată va trebui să le și plătească.

 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!