Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUSTIȚIE NU INCHIZIȚIE: VÂLCOV AMÂNĂ ȘI DOSARUL DE LA GORJ PÂNĂ LA TOAMNĂ!

04. iulie. 2018

La începutul lunii mai Tribunalul Gorj a dispus începerea judecății în cel de-al treilea dosar în care unul dintre inculpați este Darius Vâlcov. În acest dosar, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, consilierul premierului Dăncilă este acuzat de de instigare la dare şi luare de mită, anchetatorii reţinând că acesta a iniţiat constituirea unui număr de trei societăţi care acţionau ca un tot unitar, respectiv SC Millenium Topographica SRL, SC Contis Company SRL şi SCA Ciobanu şi Asociaţii. La ultimul termen pe cameră preliminară judecătorul a respins cererea formulată de inculpata Calotă-Sălcianu Elena Marinela prin avocat ales privind administrarea de probe în camera preliminară în legătură cu legalitatea sesizării instanţei, precum şi cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, a admis  cererile formulate de inculpaţii Cincu Eduard, Calotă Sălcianu Elena Marinela şi Vâlcov Darius Bogdan şi a dispus înlăturarea ca mijloc de probă a Rechizitoriului nr. 378/P/2014 din 19.05.2015 al D.N.A – Secţia de Combatere a Corupţiei. Decizia nu a fost însă definitivă astfel că trei dintre inculpați au formulat contestație, soluționată miercuri Curtea de Apel Craiova urmând sa de o soluție definitivă. Dar cum modificarile la codul penal au fost votate, a curs cu cereri de amanare „pentru lipsă apărători”. Soluția la acest moment a inculpaților e să tragă de timp, ceea ce se și întâmplă: 

„Solutia pe scurt: Amână judecarea cauzei având în vedere solicitările contestatorilor de acordare a unui termen în vederea angajării unor apărători.

Document: Încheiere de şedinţă    04.07.2018

La fel ca îndosarul de la Tribunalul Dolj, Vâlcov aprimit și înacesta liber până la toamnă: următorultermen- 5 septembrie!

Daddy scapă turma!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!