Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ALEGE OAIA, STĂNESCU PREGĂTEȘTE TURMA PENTRU FLUIERUL LUI DRAGNEA! CU ARMA LA PICIOR…

24. iunie. 2018

I-a dat Dumnezeu gândul  cel bun lui Stănescu. Fără doar și poate este prima dată când ia o decizie corectă. Nu ne referim la aceea de a-l lăsa pe Oprescu urmaș(n.n. dacă cineva mai avea dubii că organizația este considerată propria-i moșie pe care  vrea să o lase moștenire) cât la aceea de renunța la președinția PSD Olt. Un individ care numai pentru a salva un condamnat (n.n. într-un dosar definitiv, al doilea prima instanță , așadar lăsați-o ușor cu prezumția  băieți!) poate coborâ nivelul atât de jos încât  să pună o întreagă organizație la picioarele acestuia nu putea lua o decizie mai bună decât aceea de a face un pas în spate. Ideală ar fi o retragere totală însă n-a plecat până acum nici un câine de la abator…

Aşasar, începând de sâmbătă, tot poporul pesedist de la Olt trebuie să fie atent la fluierul lui Dragnea: ” V-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior,  când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”.

Aceasta este singura melodie după care vor juca până ce daddy va avea certitudinea că a scapat de pușcărie. Cât  privește  alegătorul de la Olt căruia în campanie i-au fost livrate promisiuni cu găleata, poate liniștit  să-şi îngroape orice speranță de mai bine, pentru că  „fără Dragnea viața e pustiu”!

Toți cu arma la picior  întru salvarea de la pușcărie  a liderului suprem! Alege oaia din turmă!

P.S. Speram că „arma la picior” a fost doar o metafora pe care, deși total neinspirat, a folosit-o liderul PSD Olt în  dorinta de a-i determina  pe membri prezenți în sală să devină la fel de slugarnici.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!