Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AJFP OLT PIERDE PROCESELE PE BANDĂ RULANTĂ!

18. iunie. 2018

AJFP Olt continuă să înregistreze  eșec  după eșec în instanță, în dosarele  în  care formulează cereri împotriva soluțiilor procurorilor de netrimitere în judecată. După Tomescu (Cafmin), un alt personaj câștigă procesul definitiv. Este vorba de Adi Crețu cel care a primit soluție  de netrimitere în judecată  în dosarul nr. 119/P/2017 instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

La sfârșitul lunii trecute însă  Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt a formulat la Judecătoria Slatina plângere împotriva acestei soluții ce-l vizează atât pe Crețu  cât și societatea Iberia Velvet. La primul termen a fost admisă cererea venită din partea reprezentantului Ministerului Public, fiind stabilită o nouă  ședință   când a fost pronunțată  și soluția. Una definitivă:

Tip solutie: respinge plângerea
Solutia pe scurt: În baza art. 341 alin. 6 lit. a C.p.p. respinge plângerea formulată de petenta Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt cu sediul în mun. Slatina, str. Arcului nr.2A, jud. Olt, pentru D.G.R.F.P. Craiova, împotriva soluţiei de netrimitere în judecată dispusă în dosarul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 119/P/2017 prin ordonanţa din data de 19.02.2018, menţinută prin ordonanţa Prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 43/II/2/2018/23.03.2018, cu privire la intimatul Şerban Adrian – reprezentant al SC Iberia Velvet SRL Slatina, pentru infracţiunea prev. de art.9 alin.1 lit. c) din Legea nr.241/2005, ca nefondată. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă petenta la plata sumei de 40 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă.”

Din „palmaresul” AJFP Olt rămâne deocamdata de notat doar dosarul de corupție în care,  pe lângă unii angajați, a fost trims în judecată  însuși directorul instituției! Asta da performanță… notabilă!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!