Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU A LUAT SOFTUL DE LA GHIȚĂ! OPRESCU ASIGURĂ MENTENANȚA!

05. iunie. 2018

În anul 2011, Consiliul Județean Olt, condus de Paul Stănescu, semna un contract de finanțare prin care accesa 4,4 milioane de euro din fonduri europene. Banii au fost folosiți pentru implementarea unui sistem de gestionare a situațiilor de urgență, iar cea mai mare felie din această sumă a intrat în conturile firmei Asesoft International, controlată de Sebastian Ghiță.

În cadrul contractului, Asesoft a livrat, între altele, două servere partiționabile a câte 370.000 de euro bucata(n.n ce mai conta că prețul de piață era de cel mult 25.000 de euro). Este bine cunoscută povestea chiar și de procurorii anticorupție care pe 27 aprilie 2016, sătui să tot aștepte ca reprezentanții CJ Olt să transmită datele solicitate cu privire la acest contract, au descins la primele ore la sediul instituției ridicând toate documentele. Cu ce ″se mănâncă″ nu doar softul ci întreg proiectul(n.n. cu excepția auto…) e greu de spus. Stănescu nu e Mafalda, Oprescu nu avea acces la acea vreme în liga mare iar cei de la ISU… au aflat și ei ca și noi.

Azi urmașul la tron, Marius Oprescu asigură mentenanța. Scump softul, pe măsură și cheltuielile cu mentenanța: 1,021,440 Ron- valoarea contractului(eLicitatie – Anunt de atribuire numarul 188633_22.05.2018) atribuit firmei Critical Technologies SRL, unicul și preferatul ofertant. Să fie activitate cel puțin până reușesc procurorii să întocmească rechizitoriul. Asta dacă nu cumva de acum va începe să curgă lapte, miere dar mai ales clasări e bandă rulantă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!